2777
2789

بچها من خودم تولید کنندم برا همین قیمتام خیلییییی به نسبت همه جا ارزونه هم عروسک پولیشی،خزی، هم تشکچه بازی کودک، صندلی خواب کودک هم کوسن و پادری عروس و کلی اجناس نرمالو تولید میکنم، برای دیدن چند نمونه به پیج kawaii.handmades در اینستا برید همینطور میتونین تماس بگیرین و کلی سفارش هرچی دوس دارین بدین که من با قیمت ارزون براتون درست کنم

شماره تماس:

۰۹۳۶۳۵۵۳۶۶۸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرون بود بنظرم ممنون

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
عکسهای نمونه کارتون رو بزارید 

کارها خیلی زیادن و حتی به جز اونا کلا هرمدلی مشتری بخواد هم میزنیم اگر میخواید به ایدی تلگرامم پیام بدین چند نمونه براتون بفرستم

@arisa098

آریسا صفرنودوهشت آیدیمه

عروسک های هویجت باحال بودن 

ممنون🥰❤

به جز کارهای تو پیج هم هر مدلی از عروسک، تشکچه، کوسن و... بخواید میتونید برام دایرکت کنید من اگه تو راسته کارم باشه بهتون اطلاع میدم و شما میتونید اون سفارشو با هر رنگی بخواید ثبت کنید و من براتون درست کنم😊

گرون بود بنظرم ممنون

بخدا اگر قیمت بازار و کلا همه فروشگاها چه آنلاین چه غیر آنلاین رو داشتید اینو نمیگفتید عزیزم😊

شما هنگام سنجیدن باید چند موردو درنظر بگیرین، یکی جنس پارچه ها که ماله پولیشه و یسری خز هم داریم ، دوم ابعاد اون محصول سوم جنس نو بودن و کیفیت کار،چهارم هزینه که ما در همه ی این ۴مورد از همه جا بهتریم🥰

بخدا اگر قیمت بازار و کلا همه فروشگاها چه آنلاین چه غیر آنلاین رو داشتید اینو نمیگفتید عزیزم😊 شما ...

خب خداروشکر ان شاءالله بازار باشه 

منم پولدار بشم خرید کنم کلی ازت😂

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤