2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا متاسفم بعضی ها چه جوری اظهار نظر میکنن تو تاپیک اعلام برنده ها خانوم تهرانی یعنی چی کسی نباید پاسخگو این کاربرا باشه؟؟؟؟؟ مامان رونیاجون پست ها : 140عضویت:1393/6/14 1393/7/16 - 5:36 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] وای خدای من چرااینجوری.اصلابچه های که برنده شدن هیچکدومشون حقشون نبود.فقطماماناشون امتیازززززززززززگرفت.واقعاکه.این همه بچه های خوشگل
خانم تهرانی عزیز شما پاسخ یک سوال ساده منو ندادین این در شان شما نبود ببینید این مسابقه مهر ماهتون چه کم رونقه؟ فکر میکنید دلیلش چیه؟ مسابقه تون هیجان نداره......... این یک دلیلشه دلیل دوم اینه که تعداد افرادی که متوجه مسابقه میشن کم شده چرا؟ چون یه عده که تبلیغ لباس ترک مجلسی و خشکبار و آرایشگاه و.... اینها میکردن او مدن به تبلیغ مامانها گیر دادن چرا چون تبلیغاتشون تحت تاثیر تبلیغ مامانها قرار گرفته بود این سایت سایت بچه هاست طبیعیه که به نی نی ها بیشتر توجه بشه تا تبلیغ اونها
2810