مرحله اول اینایی که میگمه ب نظرم
روابط عمومیش خوب باشه
بعضی دخترا از پسرا یه غول ساختن ک بنظرم خیلی مسخرس من خودم با اطرافیان پسر و مرد ک صحبت میکنم کاملا مودبانه حرف میزنم و شوخی میکنم ولی اجازه نمیدم ب طرف مقابلم ک بهم بی احترامی کنه و از حدش بگذره. من حتی ب دوست پسرمم میگم شما
تیپ و قیافه که هر کس یه مدلی دوست داره
ولی اراستگی و بوی بد ندادن خیلی مهمه
من خیلی دقت میکنم ب این چیزا
ادکلنمو همه میپرسن اسمش چیه
لباس پوشیدنمم مانتو جلو باز میپوشم ولی حواسم هس که جوری نباشه که نظر پسرا جلب شه و نگاها برگرده سمتم
مودب حرف میزنم و صدام نه خیلی ارومه نه خیلی بلند .
ارایشم میکنم ولی خیلی تو چشم نیس یعنی رنگارنگ نیس
موهامو از پشت نمیریزم بیرون ولی از جلو یکم از زیر شال میزنه بیرون
هیچوقت تو خیابون بدو بدو نمیکنم بنظرم یه خانم باید ظریف راه بره
تو خیابون هیچ وقت خم نمیشم اگر وسیله ای بخام بردارم یا بند کفشمو ببندم میشینم زمین
تو کفشم جوش شیرین میریزم بخاطر همین هیچوقت پاهام بود نمیده
جورابمو هر سری ک میرم بیرون میام میشورم که لکه هاش مقاوم نشه
وای از جیغ و داد متنفرم داد نمیزنم کسیم با صدای بلند و داد حرف بزنه اگر بشه یه جوری مودبانه بهش میگم چون واقعا صدای بلند اذیتم میکنه
تو برخورد اول صحبت کردن و ظاهر اراسته خیلی مهمه
تو مراحل بعدی باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی
وابسته نبودنتو نشون بدی
وفاداری نشون بدی
اینکه بهشون نشون بدی اگر خطایی بزرگ مثل خیانت کنن دیگ شما رو ندارن خیلی مهمه
من تا حالا با هیچ ادمی تو زندگیم بحث و دعوا نکردم
امروز تو ماشین من راننده بودم نزدیک بود تصادف کنم یکی که تو ماشینمون بود و اقا هم بود گفت همینه که میگن نباید زنا رانندگی کنن من اول سکوت کردم داشتم ب این فکر میکردم ک چی بگم دعوا کنم ؟شوخی کنم؟منم تحقیرش کنم؟ بعد چند ثانیه گفتم ترجیح میدم جواب توهینی که بهم کردینو با سکوت بدم دیگ طرف انداخت ب شوخی و به جورایی خودشو جمع کرد
بحث و دعوا با هیچکس نمیکنم دعوایی هم بشه سکوت میکنم جواب نمیدم تا طرف اروم بشه طرف بگه چرا ساکتی میگم نمیشه که منم داد بزنم .یا میگم منتظرم اروم شی
اینا ویژگی های خوبی بود از خودم که تمرین تا به دستشون اوردم
من با اینکه تمیزم ولی شلختم
الان دارم تمرین میکنم که هرچیزی رو که برمیدارم همون موقع بذارم سر جاش یا اینکه هرچی کثیف میشه همون موقع تمیزش کنم
اینا ب نظرم ویژگی هایی که باید تمرین کنیم هیبی خوبن هم باعث جذب افراد میشه هم باعث احترم و افزایش اعتماد نفش میشه هم