2777
2789
یه سرس ورزشها رو تو اینترنت سرچ کردن که اینجا گفتنش مشکل .
ولی در کل دکتر من گفت پیاده روی و شنا عالی.
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از شیراز هستم ، دکترم دکتر شاکر هست. بیمارستانم فرهمند فر و هفته 30 هستم وقت زایمان طبیعیم 24/ دی هست.
من عاشقتم سالی.
راستی فرزانه جون واقعا قیمتا تو تهران خییییییییلی عجیب.
من اینجا زایمان در ای 1200000 میدم واسه سزارین حدودا 2000000. شما ائنجا چند میدی؟
من عاشقتم سالی.
مرسی یونیک جان خیالمو راحت کردی :)
من الان دکتر کرم نیا توی بیمارستان صارم میرم اما قیمت های بیمارستان صارم خیلی بالاست
میخوام دکتر و بیمارستانمو عوض کنم فعلا از دکتر نفیسه کاشانی زاده وقت گرفتم که گفته 17 آذر!!!
اینجا تقریبا زایمان طبیعی 1500000و سزارین 2800000 که البته مخارج اتاق و تخت و ... جداگانه است و البته دستمزد دکتر!!
یونیک جان تو که دی ایشالله فارغ میشی چرا آمدی کلوپ مامانای بهمن؟
http://drdaghaghzadeh.blogfa.com/cat-39.aspx
http://www.beytoote.com/wedlock/bardari/expectancy-sport.html
بچه ها من این وبلاگ هارو پیدا کردم واسه ورزش بارداری جالب بود
راستی ورزش هگل هم خیلی مفیده سرچ کنینو پیداش کنین
البته اگه مثل من طرفدار زایمان طبیعی هستین!!
دوباره سلام، ببخشید بی خبر رفتم.
نامی جون تاپیک بچه های دی خیلی شلوغه اخه ولی من کلا همه جا هستم

راستی نامی جون منم بد جوری طرفدار طبیعی هستم بزن قدش

من عاشقتم سالی.
دوستان خوبم از راهنماییتون ممنونم.
یونیک جان گاهی اوقات شرایط اونطوری که ما انتظار داریم پیش نمیره. انشالا سعی می کنم سریعتر کارامو انجام بدم.
من خودم توی خونه بعضی روزا دوچرخه ثابت حدود 10 دقیقه می زنم. یک هفته هست که شبا به مدت 20 دقیقه میریم پیاده روی البته نه هر شب. دکترم از اولش ورزش خاصی رو به من نگفت فقط گفت نباید خودمو خسته کنم و نباید شیرجه بزنم.
من از بوشهر هستم البته یکی از شهرستان های بوشهر اما دکترم خود بوشهر هست. اینجا اصلا بیمارستان خصوصی نیست اما میگن همونای هم که هست بد نیستن. من قیمت هنوز از دکترم نپرسیدم. بیمارستان رو هم دقیقا نمی دونم. اما شوهرم میگه چون بیمارستان تامین اجتماعی هستش مقداری رو بیمه پرداخت می کنه. همین قدر می دونم که به اندازه ی تهران گرون نیست. کلا قیمتای سیسمونی رو هم که دوستان گذاشتن خیلی با اینجا متفاوته. تهران همه چیز خیلی گرونتره.
2810