از اونجایی که درباره دکتر سلطانی فر تجربه رئال کاملی ندیدم میخوام بعد از یک ماه جراحی تجربه واقعی خودم رو بنویسم:
اولین نکتهای که تو ذوق میزنه اینه که مشاوره گلهای دارن که از نظر من کاملا بی احترامی به حریم خصوصی بیمار، زیباجو یا هر چی که اسمشو میذارن هست شما آقای دکتر حق نداری برای اینکه کار زودتر پیش بره و تعداد نفرات بیشتری شکار کنی برداری ده نفر ده نفر آدم غریبه رو جلو هم راجع به بینیشون نظر بدی (حداقل کار حرفهای این هست که دو مدل مشاوره بذارین گروهی با ویزیت کم و مشاوره فردی با ویزیت کامل متخصص که هر کس حق انتخاب داشته باشه)
نکته مثبت هم این بود که از همون اول مواردی که قابل بهبود نیست رو مینویسن و مهر میکنن یه جور اتمام حجت هست انگار …
سر جراحی هم خیییلی دیر میان داخل اتاق و برای شما به عنوان کسی که قراره جراحی بشین دیدن جراح قبل بیهوشی و حرف زدن باهاش اطمینان خاطر خیلی خوبی داره ولی متاسفانه حرف زدن در حدی بود که دیگه داروی بیهوشی داشت اثر میکرد و عملا حرفاتون نصفه ونیمه مونده بیهوش میشید
احساس تبعیض زیادی هم خواهید داظت بابت اینکه اگر کسی بینی اولیش خیلی مورد خاصی نداشته باشه یا چهرش به طور کلی زیبا باشه چون قراره برای تولید محتوای آتی پیج مورد استفاده قرار بگیره و فیلم و عکس میگیرن خیلی بیشتر بها داده میشه (حتی در جلسه مشاوره به یک نفر همون اول گفتن بینیت خیلی خوب میشه و چهار ماه بعد هم عکستو میذاریم پیج و واقعا کسی بود که بینیش خیلی جزئی مشکل داشت) به شخصه به جراحی مثل دکتر باستانی نژاد که عملای سخت و پرریسک رو پست میکنن و تغییرات و دستاوردها براشون مهمه، نه بی نقص بودن پیج اینستا، اعتماد بیشتری دارم تا این دکتر که خواسته ویترین خوبی صرفا بسازه
وجالبتر هم اینکه حتی بعد یک هفته جراحی و صبوری که میخواین برای برداشتن آتل برید مطب باز هم ویزیت شما گلهای خواهد بود که این فاجعس چون پنج نفر انسان با تجربههای متفاوت از جراحی و دغدغهها و نتیجههای مختلف اومدن که حالا دکتر به فلانی بگه عالیی شدی و به یه نفر دیگه که ناراضی هست جلوی جمع احساس ناکافی بودن و حال خراب بگیره و حتی ممکنه کسی خجالت بکشه سوالات و نگرانیهاش رو مطرح کنه
در ارتباط با منشیهاشون هم باید بگم چندتا هستن و یکیشون خوش رفتاره ولی بقیشون واقعا مزخرفن
گچتون هم یکی از منشیهای مزخرفش باز میکنه که اصلا حرفهای نیست و کاملا پوست بینی از ساختار بلند میشه هنگام باز کردن از بس اعصابش داغونه و عجله داره و این بسیار چیز بدیه برای بینی ای که تازه یک هفته تمام تلاششو کرده روی ساختار بشینه و جوش بخوره
در آخر هم باید اضلفه کنم بر خلاف خیلی از پزشکان که برگه بایدها و نبایدهای عمل میدن و نکات مهمی که باید انجام شه در اختیارتون میذارن ایشون هیچ توضیحی نمیدن و هیچ دستورالعملی چاپی جز نسخه داروها ندارن بعد عمل که بهتون بدن و بعد متوقع هست که چرا فلان کارو نکردی (ببخشید من علم غیب نداشتم از آسمون بهم نگفته بودن)
در مورد ننیجه عمل هم فعلا نمیتونم نظر بدم و نیاز به زمان داره