2777
2789

قبلا اینطور نبود چرا الان اینطور شده؟

البته دور از جون دوستان عزیز و با ادبی که اینجا دارم

این آخرین تاپیک من توی سایتی به اسم نینی سایته و لعنت به من اگه برگردم

چقدررررررررررر انسان بی تربیت و بی شعور و بی فرهنگ و علاوه بر اون بچه زیاد شده!رسما سایت دست یه مشت ۱۳،۱۴ ساله میچرخه که حکم فقط طلاق رو میپیچن

خداحافظ عزیزای دلم.

من و علی ۶ ساله باهمیم،رابطمون فراز و نشیب زیاد داشته،مثل هر زوجی،ولی تهش عشق بینمون از همه چی قوی تر بوده،مرد بودن و عشقشو بارها ثابت کرده،آقا ترین آقاست،جاهایی که حتی خود خانوادم دستمو ول کردن اون دستمو محکم تر گرفت،خیلی جاها انتظار داشتم بزاره و بره ولی هر بار به جای سرزنش یک جمله فقط گفت حالا چطور درستش کنیم،من نامزدمو با تموم وجودم دوست دارم،آقا بودنش من رو هم خانوم و عاشق خدا و اهل بیت کرد.ما عاشق همیم،ولی به دلایلی نتونستیم عقد کنیم،میتونید با دل پاکتون،برای زهرا و علی،برای دل دو تا عاشق،دعا کنید که به زودی عقد کنن و اربعین برن کربلا؟💙اگه دعا کردین بهم بگین💛انشالله عقد کنم بعدش هر چی خواستین مهمون من💕

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جامعه هم پره ایناست از اونجام میخوای فرار کنی

عزیزم جامعه یکی میزنم دهنشون خون بالا میارن♥️

من و علی ۶ ساله باهمیم،رابطمون فراز و نشیب زیاد داشته،مثل هر زوجی،ولی تهش عشق بینمون از همه چی قوی تر بوده،مرد بودن و عشقشو بارها ثابت کرده،آقا ترین آقاست،جاهایی که حتی خود خانوادم دستمو ول کردن اون دستمو محکم تر گرفت،خیلی جاها انتظار داشتم بزاره و بره ولی هر بار به جای سرزنش یک جمله فقط گفت حالا چطور درستش کنیم،من نامزدمو با تموم وجودم دوست دارم،آقا بودنش من رو هم خانوم و عاشق خدا و اهل بیت کرد.ما عاشق همیم،ولی به دلایلی نتونستیم عقد کنیم،میتونید با دل پاکتون،برای زهرا و علی،برای دل دو تا عاشق،دعا کنید که به زودی عقد کنن و اربعین برن کربلا؟💙اگه دعا کردین بهم بگین💛انشالله عقد کنم بعدش هر چی خواستین مهمون من💕

بیشتر ببینید

دقیقااا همینطوره کامنت عادی میزاری یهو میبینی یکی افتاده گردنت شروع کرده فحش و فحش کشی😐 

اتفاقا باید موند و نرفت وگرنه اینا هیچوقت از رو نمیرن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
دقیقااا همینطوره کامنت عادی میزاری یهو میبینی یکی افتاده گردنت شروع کرده فحش و فحش کشی😐 اتفاقا باید ...

عیش ول کن

تاوان تربیت نداشته یکی دیگه رو ما نباید با آرامشمون بدیم

بیشتر ببینید
عیش ول کنتاوان تربیت نداشته یکی دیگه رو ما نباید با آرامشمون بدیم

دقیقا . اصلا نباید جواب اینارو بدی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
خوش گلدین

البته گدین درسته

بیشتر ببینید