2777
2789
عنوان

تجربه ی عمل بینی من با دکتر علیرضا سلطانی فر

| مشاهده متن کامل بحث + 66770 بازدید | 55 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من نظر شما رو خوندم  منم پیش دکتر سلطانیفر عمل کردم حدودا ۶سال پیش ..بینی من هم تا دووو سال ورم زیادی داشت بعد از این مدت تازه مدل واقعیش مشخص شد و ورمام ک خوابید خیلی زیبا شد ۶م صورتم هم خوده بینی..یکم سوراخام ناقرینه اس ولی رفتم پیشش گفت غضروف یه طرفم ضعیف بوده ک نشده قرینهه بشه بااین وجود ناقرینگیشم خیلی زیاد نیست.در کل من خییلی راضیم از کاره دکتر و اینم بگم دکتر هرکسیو عمل نمیکنه اونایی هم ک عمل کردن من هم تو مطبشون هم خودم هم دوستانم ک باهاش عمل کردنراضی ند ...و قبل از اینکه ورمم بخوابه توصیه ای ب هیچکس نمیکردم ک باهاش عمل کنه...در کل در مورد تجربه خودم بگم هرکس کار قوس دار و نیمه فانتزی میخادد و مشکل خاصی نداشته باشع سلطانیفر گزینه عالی هست ،،انتخاب مدل هم باید از نمونه کارای خودش باشه،،باید بهش بگید بینی رو کوتاه نکنه سوراخا از روبرو مشخص نباشه اگه براتون مهمه اگه مهم نیست ک هیچ..ورم هم تا دو سال داره 

سلام،من قصد داشتم بینیم رو عمل کنم،رفتم پیش سلطانی فر واسه مشاوره گفت بینی شما خوب میشه،بهم وقت عمل ...

اصلا امکان نداره بینی رو قوس نده اتفاقاااا دستش تو قوس خیبلی خوبه .

تویجش یه عالمه عکس خوشگل گذاشته یعنی واقعا اونجوری عمل نمیکنه؟ من پیش پاشا فتاحی عمل کردم اصلا این ...

خواهرت پیش سلطانی فر رفت ؟؟؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

اصلا امکان نداره بینی رو قوس نده اتفاقاااا دستش تو قوس خیبلی خوبه .

تجربه از سلطانی فر دارید ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

مادرم سال 97 پیش دکتر علیرضا سلطانی فر عمل کرد عالی شد منم ۱۴۰۰ تصمیم گرفتم پیشش عمل کردم هرکی میبینه امکان نداره از من نپرسه کجا عمل کردی چقدر خوبه خیلی خوشحالم از انتخابش واقعا بهترین انتخابم‌بود😍

سلام من يك سال و نيم پيش با دكتر سلطاني فر عمل بيني انجام دادم خيلي راضيم بيشتر از ده نفر از دوستهام و اشناهام با ايشون عمل كردن همه راضي هستن .فوق العاده خوش بر خورد و انسان هستن و كارشون هم عالييييي🌱🌱🌱

من پیش دکتر سلطانی فر عمل کردم ۲ سال میشه اوایل ورم داشت،اما الان روز به روز داره عالی میشه با این که ۲سال گذشته واقعا راضی هستم😍،و حتما پیشنهاد میکنم حداقل ۱۰نفر از دوستام و اشناهام پیش دکتر عمل کردن 

من بعداز یکسال تحقیق شاید بین بیشتر از ۵۰پزشک دکتر سلطانی'فر رو انتخاب کردم و الان حدود ۵ماه از عملم میگذره وبسیار راضی'هستم .بسیار دکتر با اخلاق و حاذق و خوش برخوردی هستن .این هفته خواهرم هم برای عمل زیبایی بینی پیششون وقت داره .

من که برای مشاوره رفته بودم به چند نفر گفتن احتیاج به عمل نداری و من عملت نمیکنم خیلی‌ انسان هست.

من یک سال هست با دکتر عمل کردم خیلی راضی هستم ، قبل از عمل تو مطبشون خیلی نمونه کار دیدم و همه راضی بودن و اصلا مشکل تنفسی نداشتن ، و مهم تر اینکه اگر بینی کسی خوب نشه و یا عمل نخواد دکتر الکی نمی گن عمل کن 

من یک سال و نیم پیشه دکترسلطانی فر عمل کردم،بینیم عااااالیییی شده،هر جا میرم ازم میپرسن کجا عمل کردی حتی کساییکه بینیشون رو عمل کردن هم میپرسن جایی نیست که ازم نپرسن تو خیابون ، سوپرمارکت خلاصه که بشدت راضیم توصیه میکنم حتما مطبش سر بزنید ۵ تا از دوستامم پیشش عمل کردن یکی از یکی بهتر واقعا پنجه طلاست