2777
2789
دی اف شوهر من۶۳😁😂است،،،به نظرتون امیدی هست؟؟؟

سلام عزیزم شما با دی اف آی شوهرتون چیکار کردین اومد پایین ؟

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دی اف ای اگه پایبن نیاد آی وی اف هم بشه بازم سقط میشه ولی دی اف ای به راحتی پایین میاد، تخلیه ...

چطور میتونم ازتون مشورت بگیرم

منم دقیقا همین وضعم دوبار سقط در شش و هشت هفته

مشکل انعقادی و ایمنی

ممنون میشم آیدی تلگرام یا یه روشی که بتونم ازتون مشورت بگیرم بهم بگین

سلام عزیزم شما با دی آف ای بالا چطور باردار شدید چند بود

سلام اول ۳۱ بود بعد با مصرف دارو و رعایت خیلی چیزا اومد روی ۲۱  و بعد با خواست خدا من باردار شدم 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

سلام دوستان منم مشکل نازایی و سقط داشتم بعد ۷ سال رفتم واسه سقط منو فرستادن ازمایش ک تو این ازمایش گفتن خودم غلظت خون دارم ولی واسه شوهرم گفت سالمه .اما الان من  ازمایش شوهرمو واسه ی دکتر دیگه فرستادم گفتن دی اف ای همسرت بالایه و کم تحرکی داره دارم دیونه میشم تورو خدا بگین میشه باردار بشیم آخه خودمم تنبلی تخمدان دارم

سلام اول ۳۱ بود بعد با مصرف دارو و رعایت خیلی چیزا اومد روی ۲۱ و بعد با خواست خدا من باردار شدم

سلام گلم دی اف ای شوهر من ۲۰ هست امروز رفت دکتراورلوژیست گفته بودن مشکلی نیست من ۶ ماه پیش هم سقط داشتم..دکتر بهش یکم دارو داده گفته تا ۴۰ روزبخور وبعدش اقدام کنین نیاز به آزمایش وچیزی هم ندارین من میترسم باردارشم سقط شه😑😑

سلام اول ۳۱ بود بعد با مصرف دارو و رعایت خیلی چیزا اومد روی ۲۱ و بعد با خواست خدا من باردار شدم

من هم یعنی اقدام کنم با این شرایط دیگه سقط نمیشه؟میشه بگین چه داروهایی مصرف کردن وچه کارهایی انجام دادن؟

من هم یعنی اقدام کنم با این شرایط دیگه سقط نمیشه؟میشه بگین چه داروهایی مصرف کردن وچه کارهایی انجام د ...

عزیزم استرس نداشته باز ولی برا اینکه دل خودت آروم بگیره میتونی بعد اینکه داروهارو خورد آزمایش بدین ببینی پایین‌تر اومده یا نه و با خیال راحت اقدام کنی،،،در مورد دارو ها زیاد یادم نمیاد ولی یکی ویتامین ای بود،آمپول خوراکی کو کیوتن،،امگاسه و یکی دوتا دیگه که ذهنم یاری نمیکنه،به شما چی داده دکتر؟

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
عزیزم استرس نداشته باز ولی برا اینکه دل خودت آروم بگیره میتونی بعد اینکه داروهارو خورد آزمایش بدین ب ...

عزیزمم شما چند وقته بارداری ؟مشکلی خودتون نداشتین ؟همسرتون مشکلش حل شد ؟خیلی خوشحال شدم