یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام اول ۳۱ بود بعد با مصرف دارو و رعایت خیلی چیزا اومد روی ۲۱ و بعد با خواست خدا من باردار شدم
سلام گلم دی اف ای شوهر من ۲۰ هست امروز رفت دکتراورلوژیست گفته بودن مشکلی نیست من ۶ ماه پیش هم سقط داشتم..دکتر بهش یکم دارو داده گفته تا ۴۰ روزبخور وبعدش اقدام کنین نیاز به آزمایش وچیزی هم ندارین من میترسم باردارشم سقط شه😑😑
من هم یعنی اقدام کنم با این شرایط دیگه سقط نمیشه؟میشه بگین چه داروهایی مصرف کردن وچه کارهایی انجام د ...
عزیزم استرس نداشته باز ولی برا اینکه دل خودت آروم بگیره میتونی بعد اینکه داروهارو خورد آزمایش بدین ببینی پایینتر اومده یا نه و با خیال راحت اقدام کنی،،،در مورد دارو ها زیاد یادم نمیاد ولی یکی ویتامین ای بود،آمپول خوراکی کو کیوتن،،امگاسه و یکی دوتا دیگه که ذهنم یاری نمیکنه،به شما چی داده دکتر؟