2777
2789
مرسی عزیزم چقد ب حرفات احتیاج داشتم... الان از دکتر میام .. فقط برا دی اف ای همسرم کپسول فرتیل نوشت ...

چه دکتری بوده ک بجای امید دادن ناامیدتون کرده؟چرا نیاد پایین وقتی رعایت کنی همه چیزیو نترس خدا بزرگه انشالله که خوب میشه و میاد پایین....داروی های شوهر من ال کارنیتین ویتامین ای و اسید فولیک بود 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به این درد بی درمون😣 اره عزیزم اصلا ربطی به اسپرم نداره البته سقط های زیر سه ماه مثل بارداری ...

سلام. خوبید. پست هاتون رو خوندم. گفتم یک احوالی بپرسم. خیلی غصم شد تو ماه‌های آخر سقط کردید. درمان و دوباره شروع کردید؟ جواب آزمایش تون چی شد؟ 

سلام. خوبید. پست هاتون رو خوندم. گفتم یک احوالی بپرسم. خیلی غصم شد تو ماه‌های آخر سقط کردید. درمان و ...

سلام عزیزم 

والا در به در دنبال علت این اتفاق هستم و تمام آزمایشات لازم رو انجام دادم‌ و حتی اتوپسی جنین که هیچ چیزی پیدا نشده 

امروزم دوباره تو سازمان انتقال خون یه سری آزمایش دادم اگه جوابش اوکی باشه اون وقت تنها آزمایشی که مونده آزمایش تک ژن هاست که اونم بعضی از دکترها میگن لازم نیست انجام بدید چون ژنتیکی نیست ولی بعضیا هم میگن حتما انجام بدید احتمال ژنتیکی بودنش هست 

سلام عزیزم  والا در به در دنبال علت این اتفاق هستم و تمام آزمایشات لازم رو انجام دادم‌ و حتی ا ...

ایشالا که به امید خدا مشکل رو پیدا می کنی و باردار میشی دل ما هم روشن میشه چون مشکلاتمون یکیه

خب پس خداروشکر مشکلتون حل میشه  همسرتون سینال اف استفاده کرده برای دی اف ای؟

بله. چهار تا دوره 70 روزه تحت درمان بود. حدود یکسال از هر قرص و دوا و آمپول ورزش و تغذیه و جوشندنی و هزار تا کار کردیم اما ذره بهبود نداشت

بله. چهار تا دوره 70 روزه تحت درمان بود. حدود یکسال از هر قرص و دوا و آمپول ورزش و تغذیه و جوشندنی و ...

ای بابا پس چرا پایین نمیاد!!! 

ببخشید اینو میگم با تسه هم نمیشه کاری کرد موقع پانکچر؟

ای بابا پس چرا پایین نمیاد!!!  ببخشید اینو میگم با تسه هم نمیشه کاری کرد موقع پانکچر؟

این دوتا جنین بلاستوسیت هم که تشکیل شد و متاسفانه انتقال منفی داشتم از طریق تسه و میکرو اینجکشن تشکیل شد

این دوتا جنین بلاستوسیت هم که تشکیل شد و متاسفانه انتقال منفی داشتم از طریق تسه و میکرو اینجکشن تشکی ...

آهان 

خودتون خوب میدونید که هر بار انتقال حتی اگه همه چی خوب باشه فقط ۳۰ درصد اینا موفقیت داره 

ایشالا اصلا خودتون طبیعی باردار بشید و بمونه براتون 

خیییلی خوب میفهمم چقدر سختی میکشید تو این راه 

منم متاسفانه تازه متوجه شدم ذخیره تخمدانم به یکباره خیییلی کم شده و حتی دکتر گفت با این ذخیره آی وی اف یکمی سخت میشه ولی بازم توکل به اون بالاییه

آهان  خودتون خوب میدونید که هر بار انتقال حتی اگه همه چی خوب باشه فقط ۳۰ درصد اینا موفقیت داره ...

عجب منم یکبار سیکلم ماه قبل کنسل شد چون از امپول های پروزسترون واسه رحم مشکل هیپر پلازی فوکال پیش اومد. یعنی اون قسمت سالها رو هم داریم می ترکونیم

عجب منم یکبار سیکلم ماه قبل کنسل شد چون از امپول های پروزسترون واسه رحم مشکل هیپر پلازی فوکال پیش او ...

خدا خودش نگاه ویژه ای کنه بهمون

متاسفانه هر روز یه مشکل جدید پیش میاد برامون

این مسیر خیییلی سخت و طاقت فرساست و واقعا خدا خودش نجاتمون بده از این همه دوا و دکتر و آزمایش