2777
2789
عنوان

بابچه خنگ که فقط خونه روکثیف میکنه چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 41 پست

بچه ی خنگ چیه

بچه‌ت همه‌ش سه سالشه 

همه بچه ها توی سن پایین شیطنت و بهم ریختگی دارن 

باید تحمل کنی و صبر داشته باشی تا بچه‌ت بزرگتر بشه بتونی باهاش منطقی صحبت کنی 

حالا تا صبح به بچه سه ساله‌ت حرف بزن و دعواش کن 

فردا پا میشه همونکار رو انجام میده 

براش جایزه بذار مثلا بگو اگه دیگه فلان کارو نکنی امروز عصر میبرمت پارک 

با تشویق اصلاحش کن نه با تنبیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جای من باشی ک مدام درحال شستن پختن میانوعده اوردن و بردن و جمع کردن ریخت و پاشم اونم با دوتا پشت سرهمی چیکارمیکنی ببین یه بخشیش مقصر خودتی جوجه نگیر دمپایی و یادش بده ک برای خونه نیست دوچرخشم تمیز کن بزار کلا توخونه 

جای من باشی ک مدام درحال شستن پختن میانوعده اوردن و بردن و جمع کردن ریخت و پاشم اونم با دوتا پشت سره ...

جوجه گرفتم بره حیاط بازی کنه همش میاره توخونه هرچی میگم فایده نداره

آخه اعصابم خورد میکنه خنگ نیست

خنگ نیس 

فقط ۳ سالشه 

انتظار داری مثل انسان بالغ رفتار کنه 

حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ........                                                  

ربطی ندارهمن نمیگم بچه کثیف نمیکنهولی اینکه یه بچه اهل تمیزی و کثیف نکردن باشه دلیل نیست بهش بگین مر ...

پسر خودم اصلااا کثیف نمیکنه اصلا شلوغ نیست ولی ژنتیکی اینجوری ارومه نمیگم مریضن عزیز 

میگم بچه ها باهم متفاوتن 

بيچاره اون بچه 

چرا نميتونين ى بچه ٣/٥ ساله رو درك كنيد بچه دار ميشين ؟ 

به خدا طرف تو كوچه گدايى كنه من نميگم چرا بچه آورده 

ولى كاش اول آدما سلامت روان داشتن ،بعد بچه دار ميشدن 

مطمعنی مامانشی 😑والا منم بچم شیطونه ب حدی ک چن دفعه از اطرافیان شنیدم  میگفتن ممکنه پیش فعالی داشته باشه 😏اونقد شیک و مجلسی زدم تو دهنشون ک جرات نکنن اسم بچمو بیارن ببخشید ولی اسمش روشه بچه ...اگ میفهمید ک بچه نبود هم سن منو شما بود  دلم برا بچت سوخت بعدشم همه چی بستگی ب تربیت خود ما داره  

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

بیشتر ببینید

اگه بچه ای داشتی ک با دمپایی بیرون که سهله با پی پی و جیش میاد همه جااااا چیکار میکردی!؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
جوجه گرفتم بره حیاط بازی کنه همش میاره توخونه هرچی میگم فایده نداره

میاره خونه چون تو حیاط خودش تنهاست دلش میخواد توپیشش باشی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بيچاره اون بچه چرا نميتونين ى بچه ٣/٥ ساله رو درك كنيد بچه دار ميشين ؟ به خدا طرف تو كوچه گدايى كنه ...

دوباره کسایی مثه توپیدا شدن راجع به بوه دارشدن من شمانمیخاد قضاوت کنین خدابهم داده نیازی نیست به شماا جواب پس بدم اگه کمکی ازت برنکیاد توصیه ای نداری لطفا پیام نده اینجوربهتره