2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی رومیزی کی داره؟؟راضیین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 20 پست
مال منو سوراخ نکرده فقط پرس کرد

پرس یعنی چجور؟کابینت آسیب میبینه؟

آخه ما مستاجریم شاید صابخونمون راضی نباشه کابینت آسیب ببینه

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
پرس یعنی چجور؟کابینت آسیب میبینه؟ آخه ما مستاجریم شاید صابخونمون راضی نباشه کابینت آسیب ببینه

نه به کابینت اسیب نزده سالمه سالمه

اونوقت تو که میخوایی هزینه کنی ۱۲نفره بخر زیاد اختلاف قیمت نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش منم ظرفشویی رومیزی داشتم بیشتر استفادم میشد فقط وقتی مهمون دارم از ظرفشویی استفاده میکنم

اینکه مشکلی نیست گلم من بعضی وقتا یه هفته ظرفام میچینم بعد روشنش میکنم

اتفاقا ماشین بزرگ خیلی خوبه که برای خودت دیر به دیر روشنش میکنی مصرف مواد شویندت میاد پایین وقتی هم مهمان میاد راحتی که تو آشپزخونت موقع ظرف شستن کثیف کاری نمیکنن و دردسر ظرف خشک کردن و ... نداری

اینکه مشکلی نیست گلم من بعضی وقتا یه هفته ظرفام میچینم بعد روشنش میکنم اتفاقا ماشین بزرگ خیلی خوبه ...

حرفت درسته ....من حوصلم نمیگیره هیچ جوری نمیتونم بیخیال شم همش فکرمیکنم یه کارانجام نشده دارم 😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حرفت درسته ....من حوصلم نمیگیره هیچ جوری نمیتونم بیخیال شم همش فکرمیکنم یه کارانجام نشده دارم 😔

الهی بگردم خوب هرکسی یه اخلاقی داره گلم 

من چون شاغلم صبح تا ساعت 3 بیرونم وقتی هم میرم خونه انقدر کار دارم که به این فکرا نمیرسه عزیزم

الهی بگردم خوب هرکسی یه اخلاقی داره گلم  من چون شاغلم صبح تا ساعت 3 بیرونم وقتی هم میرم خونه ا ...

قربونت عزیزم....تنت سالم باشه❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...