2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس و پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 3004 بازدید | 63 پست
شرمنده دیگه😐😐💚💚

شرمنده برا چی. من تا دوماه پیش هیچی نمیدونستم. اما تصمیم گرفتم از حالا به هر کسی دختر داره این موضوع رو بگم تا مثل من گرفتار و غصه دار نشه

شرمنده برا چی. من تا دوماه پیش هیچی نمیدونستم. اما تصمیم گرفتم از حالا به هر کسی دختر داره این موضوع ...

اره عزیزم چه کارخوبی میکنی👌👌👌من مطمینم اگه خودم نمیبردنم دکترغدد الان۱۵۸بودم

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خدا رو شکر اون موقع قدتون خوب بوده.  

ممنونم قدش چنده؟

متاسفم برای اون دکتربی سوادی که علایم بلوغ زودرس دیده وزورش اومده بگه ببر متخصص غدد

رویش موی زایدورشدسینه علایم بلوغه

خودمم یه دخترسه ساله دارم قدش کوتاه،اون برعکس منه 

منم منتظرببینم آخرش چی میشه ۳ساله اس باقد۸۹

آمپول وداروهم هزارتاعوارض داره.من خودم برای آمپول هزارتافکروخیال دارم دعا دعامه که کارش به اونجانکشه

نبایدزیادعذاب وجدان داشت ،هرکاری که تونستی انجام دادی

من مادرم سوادشم هم کم بوداصلامتوجه بلوغ زودرس من نشد.یه روزبرف بازی میکردم متوجه برف خونی شدم

وهزارتاداستان تابپذیریم که پریودشدم چون اصلااطلاعی نداشتم

خداروشکرکه دخترت شماره داره که درکش میکنی ومیتونی باهاش همدردی بکنی وآرومش بکنی

ممنونم قدش چنده؟ متاسفم برای اون دکتربی سوادی که علایم بلوغ زودرس دیده وزورش اومده بگه ببر متخصص غد ...

من این مدت شب و روز دارم به همه چی چنگ میزنم تا ببینم علتش چی بوده و راه حلش چیه.

من دخترم 2 سالگی تا 4 سالگی به دلیل برگشت ادرار تو کلیه اش تحت نظر بود. و چون خیلی ریزه بود و اشتها نداشت دکترش بهش مولتی ویتامین و روی میداد. الان متوجه شدم روی خودش باعث بلوغ زودرس میشه.

از الان فقط و فقط دخترت رو با ورزش و تغذیه ی مناسب به رشد مناسب برسون. روزی یک و نیم لیوان شیر.

پنج عدد بادوم . یک قاشق کنجد بهش بده بخوره.

میتونی با شیر و خرما و گردو و بادوم و کنجد و موز براش معجون درست کنی. فوق العاده توی سن دختر شما تاثیر گذاره. اصلا طرف دکترهای بی سواد نرو. حتی اگر قراره ببریش سعی کن دکتر خوب ببری. 

من الان خیلی عذاب وجدان دارم. کاش کارم رو رها کرده بودم و به بچه ام میرسیدم. الان دو ماهه دیگه شب و روز ندارم. موهام سفید شده. شبا با گریه میخوابم. اما روزها سعی میکنم با دخترم بازی کنم و کارهایی رو که براش نکردم الان انجام بدم. دیگه سر کار هم نرفتم. 

دلم نمیخواد غصه بخوره. اما خودم دلم پر از غمه.

من این مدت شب و روز دارم به همه چی چنگ میزنم تا ببینم علتش چی بوده و راه حلش چیه. من دخترم 2 سالگی ...

ممنونم ازراهنماییهاتون

دخترم یبوست شدیدداره اصلا نمیتونه روی  وآهن وچیزای اینجوری بخوره

شیردوس داره زیادمیخوره.معجونم گاهی میخوره

حقیقتش دخترم نارس به دنیا آمده وازطرفی ژن کوتاهی قد ازسمت پدرش ممکنه داشته باشه

من هم آب پاکی دستم ریختن،گفتن چون پدرش قدش کوتاه ۱۶۰ ،خودمم ۱۶۰ هستم میانگین قدهردو ومنهای ۵ میشه قدنرمال دخترم یعنی ۱۵۵

ومگربادارو،آمپول و...گفتن بیادبالاتر

خواهرشوهرهام ومادرشوهرم ۱۵۰ هستن کلاخانواده شوهرقدکوتاه هستن

ومن وقت ازدواج به این بخش که قدشون روبچه ام تاثیرداره توجه نکردم

توکل به خدا،فعلابه من گفتن صبربکنم اگرنشدداروشروع بشه 

الان شماهم بهترین کاری که میتونیدبکنی اینکه اعتمادبه نفس دخترتون بالاببرید،اصلاخودتون سرزنش نکنیدپدرونادرهرکاری که بتونه میکنه دیگه بقیه اش دست خداست،سلامتی بچه ها بهترین هدیه ازطرف خداست

ممنونم ازراهنماییهاتون دخترم یبوست شدیدداره اصلا نمیتونه روی  وآهن وچیزای اینجوری بخوره شیردو ...

عزیز. من این مدت تحقیق کردم ژن تاثیر داره اما آیه ی قران که نیست. برای یبوستش صبح ناشتا بهش خاکشیر با آب جوش (خاکشیر رو با آب جوش مخلوط کن و کمی شکر اضافه کن سرد که شد کمی گلاب اضافه کن) بهش بده. 

و اینکه حتما شبها زود بخوابه تا قد بلند تر بشه. و وقتی کمی بزرگتر شد و تونست بارفیکس کار کنه( از میله ی بارفیکس آویزون بشه) . اینها رو این مدت فهمیدم و توی سن کم خیلی کارسازه. و اینکه روزی ده دقیقه بره توی آفتاب و حمام آفتاب بگیره( صورتش رو کرم ضد آفتاب بزنید) و طوری هم نباشه بدن بسوزه. الان توی پاییز آفتاب خیلی خوبه. 

اینها توی بلند مدت باعث میشه به قد ژنتیکی تا 10 سانتی متر و بیشتر اضافه بشه. 

نوشابه و فست فود و هله هوله به حداقل برسه. 

عزیز. من این مدت تحقیق کردم ژن تاثیر داره اما آیه ی قران که نیست. برای یبوستش صبح ناشتا بهش خاکشیر ب ...

ممنونم عزیزم😘

توصیه هاتون انجام میدم 

اره خودم اصلابرای سلامتش دردرجه اول ،هله هوله وفست وفود ونوشابه روحذف کردم

مادر نگران و عزیز نمیدونم الان میخونید یا نه.دختر شما بدون هیچ دستکاری هورمونی رشد تا هشت تا سانت رو خواهد داشت بعدش هم کفش پاشنه بلند میتونه بپوشه برا ظاهرش.با این دکتر بردنها روح و روانش رو زخمی کردین براش چه درمانی دارید؟ اینهمه انسان سالم و موفق و قد کوتاه با سلامت بچه ها بازی نکنید.

اگه پریودشده باشه زیاد کاری نمیتونی انجام بدی دکترغددببرش،شایدبشه چندسانتی بلندتربشه خواهرزاده من ...

راست میگی؟ میشه راهنماییم کنی دخترر من 6 سالگی بلوغ زودرس گرفته، یکساله دارم تزریق میکنم براش، برای جلوگیری،، بنظرت قدش بالا میره؟؟ نمیخام امپول رشد هم بزنم، میگن رشد ضررداره؟؟ دخترم پارسال 5 سانت رشد کرد، تا چند سال خواهرزادت امپول زده،،،میشه بگی 

راست میگی؟ میشه راهنماییم کنی دخترر من 6 سالگی بلوغ زودرس گرفته، یکساله دارم تزریق میکنم براش، برای ...

خواهرزاده من الان ۱۳سالشه وقدش ۱۷۰ 

نمیدونم که ضررداره یانه 

امانمیشه خیلی هم عقب انداخت ,اونم ضررداره 

همین که فهمیدی بلوغ زودرس داره خیلی اهمیت داره 

دیگه درمانش بستگی به دکتر داره که نظرش چی باشه وازدکترخوب ومعتبرمشورت بگیر وهردرمانی دادانجام بدیدکه بعداپشیمون نشید

خواهرزاده من الان ۱۳سالشه وقدش ۱۷۰  نمیدونم که ضررداره یانه  امانمیشه خیلی هم عقب انداخت ...

خواهرزادتون از چند سالگی بلوغ زودرس داشت، چند سال تزریق کرد،، و تا چند سالگی ادامه داد،، میشه بگی، بخدا از ابنده ی نامعلوم درمانش نگرانم دارم میپرسم،،،