2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس و پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 3004 بازدید | 63 پست
نخسته

فداااات🥀

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تقریبا ۱۱ سالم بود پریود شدم😥 کسی نگفت که امکانش هست رشد نکنی ، ولی از کل دخترای فامیل قدم بلندت ...

چرا قد بلند که خوبه من مامان بابام قد بلند دوست دارن ولی من خودم کوتاه دوست دارم 

یعنی عاشق امضاتم ،هردفعه میخونم کلی میخندم😂😂😂

ای جانم😃همیشه بخندی عزیزم😘😘😘💚💚

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
چرا قد بلند که خوبه من مامان بابام قد بلند دوست دارن ولی من خودم کوتاه دوست دارم 

آره ، اون موقع نوجوان بودم و همیشه فکر میکردم همه بهم نگاه میکنن و مسخرم میکنن😅😅 خیلی عجیب بودم🤦🏼‍♀️

خودم. الانم ۱۶۸هستم درخدمتتون😄دکترغذذ بره اما امپول نزنه قرص بخوره😃

*غدد حتی من مادرم۱۵۵بود بابام۱۷۰😑یعنی جوری هم نبود بگی خانوادمم قدبلند بودن😄

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

اگه پریودشده باشه زیاد کاری نمیتونی انجام بدی

دکترغددببرش،شایدبشه چندسانتی بلندتربشه

خواهرزاده من توسن ۷سالکی خیلی ازدیگرهمسنهاش بلندتربود دیگه خواهرم نگرانش شددکترشهرخودمون بردگفت ژنتیکی قدبلنده مگه بده!😐

بعدخواهرم ییمارستان اطفال تهران بردش،اونجا یک سری آزمایش اینا اتجام دادن گفتن پریودشدن تا یک سال دیگه قطعی بدون دارو

بهش آمپول زدن وپریودیشو عقب انداختن 

الات قدش خوبه ۱۶۵،تو۱۲سالگی پریودشد

اره من بابابزرگم خیلی قد بلنده ولی مامان و بابام کوتاه هستن داداشم قدش خوبه باز من کوتاهم 

من ۱۱ سالگی پریود شدم ۱۸۰ سانتم😐

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم