2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی خوبه دارم میرم بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 60 پست
عالییییه من یک ساله دارم نوت۷دارم ولی ۸هم عالیییه

من دارم نوت ۸ میخرم میشه میشه یکم ازش بگی و اینکه چجوری هست

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
منم خریدم نوت ۸ خیلی خوبه،مدلش چیه؟

دارم میرم ببینم نمی دونم چه مدلی بگیرم

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هواووی دارم خوبه از شیایومی بهتر

😍والا  یه عمرم کار میکنه

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜

دوربینش خوبه ولی خیلی هنگ میکنه باتریشم خوب نیست من شیائومی داشتم خیلی بد بود زود زود شترژ خالی میکرد یا هنگ بود

رفتم هواوی خریدم

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

منم گوشی میخام ، شاید ردمی نوت ۹ پرو بخرم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

من نوت ۸پرو دارم راضی ام ازش😍

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نوت ۸ پرو فکر کنم ۶۶۵۰ باشه

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
من چند هفته پیش نوت ۹  گرفتم عالیه

ردمی نوت ۹ پرو میخام بگیرم ، مال تو پرو هست ؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
من دارم نوت ۸ میخرم میشه میشه یکم ازش بگی و اینکه چجوری هست

دوربینشون که خداست نسبت به پولی که میدی واقعا حرف نداره

دوام باتریش عالیه و خیلی دیر کم میشه شارژ باتریش

گوشی روون و خیلی خوبیه ...امکانات داخلیم زیاد داره

کلا کسی نبوده که ازش راضی نباشه

من گوشی قبلیم آیفون۷ بود اما اینو به اون ترجیح میدم

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩