2777
2789
عنوان

کسایی ک کرونا داشتن بیان

85 بازدید | 6 پست

چن روز قرنطینه بودید تا چنوقت بعد قرنطینه نباید کسی بیاد و بره ؟من پنج ماهه باردارم بچه دوساله هم دارم خواهرشوهرم و برادرشوهرم گرفتن تو یه خونه هستن ،الان سه چهار روزه قرنطینه شدن 

من گرفتم قرنطینه نشدم باردارم بودم خبرنداشتم کرونادارم ۵ماهه بودم ولی پدرم دراومد البته مطمئنا اگ میدونستم کروناس میمردم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

تا دو هفته یا سه هفته بمونن قرنطینه بعد حتما است بدن تا منفی شدن جایی نرن 

شماهم اصلا نرو که بعد اذیت میشی با بچه 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم قرنطینه نشدم باردارم بودم خبرنداشتم کرونادارم ۵ماهه بودم ولی پدرم دراومد البته مطمئنا اگ می ...

اره اصلا اسم کرونا که میاد استرس و از دست دادن روحیه خیلی بده 

منم وقتی تستم مثبت شد فکر میکردم فقط یه سرما خوردگی عادیه و همه کارامو میکردم بعد که از بهداشت زنگ زدن خودمو باختم البته بابام گفت بهش نگیم از بهداشت گفتن باید بدونه و خودشون باهام حرف زدن ولی خدایی جوری گفتن که همه روحیم از دست رفت اون روز کامل فقط گریه میکردم حالم بد بود 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
چطوری بود منم پنج ماهمه 

بونمیفمیدم نمیتونستم روکمر بخابم نمیتونستم یه پشت سرهم صحبت کنم نفسم میگرفت سعی میکردم همه حرفاموتویه جمله بگم بوومزه اصلا نمیفمیدم گلوم همش خشک بودبی حال بودم میخاستم همش بخابم پایین صورتم چونم وگردنم کهیرزده بود شبانفس کم میاوردم صورتم پوسته پوسته بود از خشکی اما روزنه های پوستم روغن میزد بیرون هرنیم ساعت میشستم بازعین اول بود همش صورتم انگارروغن مالیدم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اره اصلا اسم کرونا که میاد استرس و از دست دادن روحیه خیلی بده  منم وقتی تستم مثبت شد فکر میکرد ...

علائمت چی بود 

منم افسردگی داشتم البته نمیدونستم کرونادارم انقد ازکرونا میترسیدم افسرده شده بودم دستام خشک خشک عین پیرزنا ازبس میشستم