2777
2789
عنوان

سیسمونی مامانای دی و بهمن واسفند

326 بازدید | 58 پست

سلام چی گرفتین برای خونه وبیرون.من نی نی و زیاد بیرون نمیبرم مگر خونه بهداشت تااوایل اردیبهشت اینجا هواسرده تقریبا.

خوش اومدی نازمامان.😊

من دی زایمان میکنم و هنوز هیچی نگرفتم قراره ماه آینده برم خرید کنم براش با شوهرم

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دی زایمان میکنم و هنوز هیچی نگرفتم قراره ماه آینده برم خرید کنم براش با شوهرم

چی میخری من پنج تیکه برای بیمارستان دوتابلوز شلوار بارکابی و زیرپوش گرفتم سه تام شلوارتوخونه ای دوتاکلاه نخی.لباس بیرون چی بگیرم

خوش اومدی نازمامان.😊
لباساش چیه عزیزم.بیرونی و توخونه ای

سایز صفر بیمارستانی ۱۹ تیکه 

ی دست ۵ تیکه ای سایز ۱

دو دست سایز ۲

دو دست سایز ۳

حوله و وان و وسایل بهداشتی .وپتو دورپیچ

.                                              
چی میخری من پنج تیکه برای بیمارستان دوتابلوز شلوار بارکابی و زیرپوش گرفتم سه تام شلوارتوخونه ای دوتا ...

منم فعلا تا دو ماهگیش لباس های تو خونه ای میگیرم و پستونک و شیشه شیر و بقیه وسایل هاش چون دو ماه بعدش عید نوروز میشه دیگه لباس بیرونی هاش رو میزارم همون خرید عید ک برا خودمون رفتیم میگیرم 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
قدمش پیش پیش مبارک

❤مرسی عزیزم همچنین برای شما 

سایز صفر بیمارستانی ۱۹ تیکه  ی دست ۵ تیکه ای سایز ۱ دو دست سایز ۲ دو دست سایز ۳ حوله و وان ...

بیرونی مثلا تاخونه بهداشت ببری لباس خاصی گرفتی

خوش اومدی نازمامان.😊