2777
2789
عنوان

سیسمونی مامانای دی و بهمن واسفند

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم حدودا چقد میشه اینایی ک گفتی ؟

عزیزم قیمت ها یکی نیست فرق میکنه ولی بنظرم حدود ۶۰۰ ۷۰۰ ببر با خودت 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
سلام من نی نیم آذر ب امید خدا ب دنیا میاد دخترم هست ب من میگی چیا گرفتی من هیچ کسو ندارم خودم بای ...

مبارک باشه عزیزم .نگران هیچی نباش .منم تنها با همسرم رفتم خرید .دو روز رفتیم اول وسایل ضروری گرفتم .لباس نخ پنبه ای از هر سایز دو دست تو خانه ای خریدم .وسایل بهداشتی حوله قنداق فرنگی .پتو دورپیچ .گرفتم.کریر ساک و صندلی ماشین  و تخت و کمدش مونده .ایشالا که به سلامتی بیاد تو بغلت .تازه من برای زایمانم هیچ کس ندارم بیاد پیشم .امیدت به خدا باشه 

.                                              

اگه ماله منم مونده بود اسفند زایمان میکردم😭😔😔

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

اهمم 😔😔

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

انشاالله دعا کنین الان دعای شما باردار ها رد خور نداره 

مبارک باشه عزیزم .نگران هیچی نباش .منم تنها با همسرم رفتم خرید .دو روز رفتیم اول وسایل ضروری گرفتم . ...

سلام عزیزم

ممنونم

منم برای زایمان هیچ کسو ندارم بیاد پیشم😞😞😞

ی غم عجیبی دارم