2777
2789
عنوان

سرویس چوبم قهوه ایه ..دوس ندارم😢

388 بازدید | 36 پست

اولش ب دلم نشست اما الان ک جهیزیهای عردس رد او اینستا میبینم دلم سفید میخواد

نامزدم خریده نمیتونمم عوض کنم

یه چیزی بگین به قهوه ای امیدار شم خوشم بیاد😩

قهوه ای تیره هس تقریبا قهوه ای سوخته

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رنگ مولتي سورفيس بگير خودت رنگش عوض كن منم خيلي اين كارا رو كردم واسه دوستم سرويس خوابش عوض كردم اينقد خوب شد 

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
رنگ فندقی و قهوه ایی همیشه مد هست و چون به رنگ خود چوب نزدیکه و طبیعی تکراری نمیشه...ولی رنگهای صدفی ...

عالی بود خوشم اومد😁

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊