2777
2789
عنوان

کیا از خوابگاه متنفربودن و خوشحالن که مجازی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 26 پست
دانشگاهمون خوابگاه متاهلی داشت .ما هم باهم ازدواج کردیم و سال های اولیه خوابگاه بودیم

یعنی مث سوییت ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره .یه سوییت حدودا ۵۰ متری ی خوابه .اشپزخونه ام داشت

چ خووووب دانشگاهتون شهر بزرگه؟؟؟ انوقت هم دانشگاهی بودید؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

من خوابگاه بودم متاهلم... خوابگاه برای مجرد ها عاااالیه برای منم خوب بود اما حرص میخوردم هی دوس داشتم خونه پیش شوهرم باشم... من هر هفته بر میگشتم شهرمون ولی خیلی خوش می‌گذشت خوابگاه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
بله عزیزم .بله هم دانشگاهی بودیم .💗

خوشبخت باشی گلم چ حس خوبیه 😍😍😍😍

فدات مهربونم .همچنین 😘😘

نشی گلم 🎈💋😍

موفق باشی عزیزم😍  بنظرتون ترم بعدی بهمن ماه ... مجازی میشه دوباره؟

به نظر من میشه چون امروز رئیس بیمارستان با همه رزیدنتا و اتندا و اینترنا جلسه گذاشت و وضعیت رو بسیار بد اعلام کرد در حدی که ۳۰ درصد بیمارستانای خصوصی هم به کرونا اختصاص دادن دیگه بیمارستانای دولتی بماند که حتی یه تختم ندارن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

به نظر من میشه چون امروز رئیس بیمارستان با همه رزیدنتا و اتندا و اینترنا جلسه گذاشت و وضعیت رو بسیار ...

ای بابا .. چقدر ناراحت کننده...

بخاطر پاندمی کرونا خیلی خیلی ناراحتم 

اما همینکه مجازی شده برام خوب شد 

آخه دانشگاه راه خیلی دور قبول شده بودم ۲۰ ساعت راه.. متاهل هم هستم..⁦☺️⁩🙁 در کل هم خوشحالم هم ناراحت 😭 وقتی خوشحال میشم از خودم ناراحت میشم و بدم میاد🙁🙁🙁