2777
2789

من تك فرزند هستم

و ازدواج كردم

به نظر من تك فرزندي باعث ميشه مامان باباها زود تنها بشن

تا حالا همه چي خوب

ولي امسال مامانم تصادف كرد و هفت ماه نتونست راه بره و براي من خيلي خيلي سخت گذشت

من تک فرزند نیستم ولی خب الانم شبیه تک فرزندم .متاسفانه وقتی از هم دوری همچین فایده ای هم برا هم نداری . خواهرم نزدیکمه که خیلی کم به دردم میخوره منم تو نی نی سایتم

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم ۹ سالشه بشدت میخواستم ک تک فرزند باشه،اما الان خودش میگه خواهر میخوام،تنهاست خیلی،نظرم عوض شده، ...

عزیزم اگه سنت پایین خب بیار براش من الان ۳۲ سالمه دخترم ۲ سالشه واقعا از نظر جسمی و ذهنی دیگه نمیتونم

نطر خاصی ندارم 
دختر من ۴ سالشه . به همه میگه نی نی داریم با خواهر برادر خیالیش حرف میزنه ولی ما شرایطشو نداریم😣

دخترمنم ۴ ساله شه به برادر من که دایی ش میشه میگه داداش

سه عروسک هم ردیف کرده خواهراشن

ما از لحاظ مالی بد نیستیم ولی واقعا با این گرونی شرایط سخته بهش فکرم کنیم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من تک فرزندم

تا کلاس دومو اینا خیلی دوست داشتم دوتا باشیم چون خیلی تنها بودم ولی خداروشکر ک نشدیم خیلی راضیم شاید واسه اینه که اخلاقم دیگه شکل گرفت به تنها بودنو اینا خودمم بچه دار شم دوست دارم یکی باشه

تیکر بارداری نیست😑🐷🐾
من تک فرزند نیستم ولی خب الانم شبیه تک فرزندم .متاسفانه وقتی از هم دوری همچین فایده ای هم برا هم ندا ...

درسته حرفتون همه مشغول زندگی و دغدغه های خودشونن ولی من همش میترسم بعدها پشیمون بشم از,این.تصمیمم که جرا بچم تک شد

نطر خاصی ندارم 
عزیزم اگه سنت پایین خب بیار براش من الان ۳۲ سالمه دخترم ۲ سالشه واقعا از نظر جسمی و ذهنی دیگه نمیتون ...

منم ۳۱ سالمه فعلا تحت نظر دکتر هستم اگر خدا بخواد ک میده،من خودمم تک دختر هستم ،مامانمم همین طور،اصلا خوب نیست،هم تنهایی،هم باید بار تمام مشکلات رو ی تنه به دوش بکشی

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت
عزیزم چند سالتونه?هیچ وقت این آرزورو نداشتی که ای کاش منم خاهر یا برادری داشتم?بعد من شنیدم تک فرزند ...

من خيلي متكي به خودمم

و هميشه سعي داشتم جاي خالي پسر نداشته بابام رو هم پر كنم

عزیزم چند سالتونه?هیچ وقت این آرزورو نداشتی که ای کاش منم خاهر یا برادری داشتم?بعد من شنیدم تک فرزند ...

عزیزم 26سالمه

تک فرزندا بیشتر از اونچه فکرشو کنید مستقل بار میان و بزرگ تر از سنشون میفهمن 

دروغ چرا منم اعتماد به نفسم کمه ولی بخاطر تک فرزندیم نیست بخاطر اتفاقاتیه که برام افتاده 

بسیار اجتماعین در حالی که عاشق تنهایی هم هستن

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

پسر من تا ۱۰ سالگی تک فرزند بود 

۸ سالش که بود به شدت پشیمون شدم از تصمیمم

اصلا تصمیم درستی نیست

یکی از اقوامم پسر داره و ازدواج کرده اونم خیلی ناراضیه ،میگه کاش هر چی سختی بود جوونیام میکشیدم ولی دو سه تا بچه داشتم

منم ۳۱ سالمه فعلا تحت نظر دکتر هستم اگر خدا بخواد ک میده،من خودمم تک دختر هستم ،مامانمم همین طور،اصل ...

میدونی من میگم با این اوضاع اقتصادی خراب چرا امکانات بچمو نصف کنم وقتی اللن میتونم همه چیزو بهترینشو براش,تهیه کنم حتی من واسه آیندشم کلی برنامه ریختم میگم اگه بچه دوم بیاد دیگه نمیتونم رو اهدافی که برای این بچم دارم تمرکز کنم بعدم از,اینم میترسم نمیدومم دنیا داره به کجا پیش میره مینرسم از جنگ از اینده بچم

نطر خاصی ندارم