2777
2789

بحثمون شد انقدرم گشنمه که نگو یکم خوردم پاشدم  

هی میگه قدرمو نمیدونید  خیلی خوشحاله که جوابمو داده میگه حرف زدی اینم جوابته گفت بیا بخور گفتم برو بده زهرا(دختر داییم ۶ سال ازم کوچیکتره هی میزنتش توسرمن)بخوره من نمیخوام برو در بزن بگو زهرا خانوم بچه ی من گ و هه لیاقت نداره تو بچه ی خوبی هستی بیا بخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جمله اخرت که به مامانت گفتی کلی خندیدم😂😂😂 وقتی شمارو با بقیه مقایسه میکنن بهترین راه بیمحلی کردنه تا خسته شن برا من جواب داده  ☺

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎
میگم شما که مادر شدین بین بچهاتون فرق میزارین واقعی بگین مثلا هرکارم کنین یکیشون رو بیشتر از اون یکی ...

من بچه میخوام چیکار بچه آینه ی  دق پدر مادرشه مثل مادر من که صدامو در میاره بعد شروع میکنه فحش و نفرین خونه رم که کرده کاروانسرا به هیچ کسم نمیتونه نه بگه