الان ازدادگاه میام اکثراکسایی که درس نخونده شاغل نشده وچشم وگوش بسته وزیربیست ازدواج کردن توزندگی بیچاره شدن براطلاقشونم زجرکش شدن .هرچی مستقل سی سال به بالاازدواج کردن بهترین زندگی .اگرم جداشدن اونقدرمستقل بودن که محتاج حتی جهازشون نباشن .نیاین بگین نه من ۱۰سالمه سه تابچه دارم خوش خوشانمه .اولااستثناء هس دوماهنوزراه درازی دارین تامعنی اصلی خوشبختی رومتوجه بشین.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقا جدیدا توی سایت چیزی به عنوان درک دیگه وجود نداره طرف اومده درد دل کنه همه هرررر هررررر یا ا ...
دقیقا حالم از جو نینی سایت داره بواش یواش بهم میخوره
از وقتی گزینه لایک رو اضافه کردن این اتفاقا افتاد
اونیکه لودگیش بیشتره لایکش بیشتره
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
بددله بدبینه خسیسه بیرونم کرده تهمت میزنه .و....اماهمه ایناعیبی نداره این که فکرمیکنه چون سنم کمه نفهمم برام سنگینه.حتی خواهرش میگف شماکه گفتین مینابچس به چه حقی حالیشه به چه حقی میفهمه مگه بچه نیس و..
کاملا درسته هر چی مستقل تر باشی و دستت تو جیب خودت باشع شوهره هم جرئت نداره چیزی بگه و تهدیدت کنه..اگه هم مشکلی پیش بیاد زنه از این نمیترسه که وای بعد طلاق کجا برم و خرجی از کجا بیارم