2777
2789
عنوان

نیاز به حمایت

70 بازدید | 4 پست

سلام من هفته 13 بارداری ام شهرستان زندگی میکنم شوهرم میاد منو میزاره مشهد خونه بابام و میره ویار شدید دارم ک بخاطر ویارم 8 کیلو کم شدم و غذا هم نمیتونم بخورم هم نمیتونم درست کنم تو خونه خودم مادر شوهرم برام میاره ولی اصلا دوست ندارم و غذاهاشون پر ادویه ی و روم نمیشه بگم که این غذا اذیتم میکنه ولی خونه بابام مامانم برام درست میکنه بیشتر هواسشون ب من هست دیروز شوهرم اومده دنبالم گفتم تا فردا شب (یعنی امشب ) صبر کن جواب غربالمو ب دکترم نشون بدم بعد بریم با هم میگه نع دکتر واجب نیست بیا بریم هرکار کردم قانع نشد بعدم رفت ساعت 2 و نیم انقدر جوش زدم و گریه کردم دق کردم 

اخه دکتر سونو بهم گفت جفتت پایینه خیلی مواظب باش بعدم عفونت ادرار داشتم ک باید ببینم رفع شده یا نه ک اگ ن درمان شم چون گفتن اونم رو جنین تاثیر میذاره و خیلی مهمه ولی شوهرم بدون درنظر گرفتن من و وضعیتم نصف شب پاشد رفت 

من نیازی ب غذا ندارم فقط حمایت میخوام میخوام ذرکم کنه هی نگه تو فیلم بازی میکنی ویار نداری ادا در میاری بخدا خیلی اذیت میشم برا ویارم میخوام ک تو مطب دکتر باشه باهام 

چیکار کنم ک درکم کنه؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی اونو حمایت نمیکنی و درکش نمیکنی انتظار متقابل نداشته باش گلم...

کی میگه درکش نمیکنم اصلا تو شهرخودمون بهم نمی‌رسن میدونن نمیتونم غذا درست کنم اما شوهرم میاد میگه برو غذا بیار برام مامانش هم برا شوهرم ی بشقاب غذا می‌فرسته من دو سه قاشق از اون کنار میخورم خب اینا برای من هیچی برای بچم بده ک هیچی نخورم 

شوهرم میخواسته ی روز بمونه بخاطر من من دکتر باید میرفتم بخاطر میل شخصیم ک نموندم