2777
2789
عنوان

مسابقه عکس خردادماه

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 218 پست
سلام کاربران عزیز زمانیکه ما موضوع اعلام میکنیم برای مسابقه عکس انتظار داریم کاربران عزیز کمی توجه داشته باشند. هدف از موضوع اعلام شده همانطور که در توضیحاتش آمده است، ارسال عکس بهاری است اما متاسفانه کاربران هیچ توجهی به موضوع نمی کنند . من بین عکسها عکسهای زمستانی هم می بینم. یا تصاویری که مربوط به سالهای خیلی قبل است. الان اگر بخواهیم این عکسها رو حذف کنیم یک عده ناراحت میشن میگن چرا زودتر نگفتید . دیگه وقتی موضوع رو با شفافیت توضیح دادیم جایی برای گله وجود نداره
من ی مدت سایت نیومدم چجوری عکس میزاشتیم یادم رفته
09013262709معجزه گر مزرعه ما حتما مطالعه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1077649&postID=42110813 مامانای باردار تیشرت بارداری فانتزی مارو ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1125575&postID=44176358 کانال ما @bitanaz89

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مسابقات دوره های بعدی دقت بیشتری در تایید عکسها صورت می گیرد. این دوره چون زمان زیادی تا انتهای مسابقه نمونده از این مورد صرف نظر می کنیم.
خانم تهرانی مث قبل باید عکسهارو اپلود کنیمم
09013262709معجزه گر مزرعه ما حتما مطالعه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1077649&postID=42110813 مامانای باردار تیشرت بارداری فانتزی مارو ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1125575&postID=44176358 کانال ما @bitanaz89
طلایی جان برو اینجا http://photo.ninisite.com/finalsend.aspx ین عکس فرزند من است و تمایل دارم در مسابقه شرکت داده شود رو تیکش رو بزن اطلاعاتت رو پر کن دسته بندی و رده بندی سن کودکت رو انتخاب کن بعد choose file رو بزن عکست رو انتخاب کن و اپلود کن
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام دوستان طاعات و عبادات همگی قبول درگاه حق دوستان من کاربرجدید نیستم که به سایت و قوانینش آشنا نباشم، الحمدالله خیلی از دوستان هم من و میشناسن من عکس فرستادم و تایید شد تقصیر من چی بود؟؟؟؟ مسابقات قبلی رو هم نگاه کنید خیلیا از این عکسای ترکیبی استفاده کردن نمیدونم اون موقع چرا کسی بحثی نمی کرد مخلص کلام: خانم تهرانی عزیز ، عکسه من و حذف بفرمایید ، بنده به هیچ عنوان ناراحت نمیشم. من هیچ تلاشی برای برنده شدن عکسم نمیکنم حتی تو امضام هم نگذاشتم و برنده هم نمیشم کسی نگران نباشه. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ چه غم که خلق به حسن تو عیب می گیرند؟ همیشه زخم زبان خون بهای زیبایی ست $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ من مثله خیلی از دوستان ، از زمان شروع مسابقات عضوه سایت نشدم $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ همین که به خانم تهرانی احتمالا (چون مطمئن نیستم)گزارش بدید کافیه، ایشون خودشون بررسی میکنند نیاز نبود اینجا چندبار اسمه من و بیارید با دهانه روزه بسیار بسیار ناراحت شدم یاد بگیریم اینقدر همدیگر را آزار ندهیم در این دنیای مجازی دلمان مجازی نیست ، به نقل از کاربر بسیار خوبه سایت $$$$$$$$$$$$$$$$ من خودم بارها و بارها تو این مسابقات انواع تقلب دیدم شاید گزارش داده باشم ولی نیومدم و اسم کاربر رو ببرم و به نقد بکشونمش ( اصلا کسی همچین اجازه ای نداره ) $$$$$$$$$$$$$$$ از خانم تهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرانی عزیز بسیار تشکر میکنم بخاطر تمام زحمات ایشون خواهشا عکس من و خودتون حذف بفرمایید $$$$$$$$$$$$$ التماس دعا خداحافظ همگی
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
یادم نیست اینجا اسمت رو آوردم یا نه ولی تو قسمت نظرات برات نوشتم. اگه هم اینجا اسم آورده شد فقط هدف این بوده که بیای بخونی و آگاه باشی شاید قوانین رو نمیدونی. هدف ناراحت کردن یا دل شکستن اصلا نبود خودم به شخصه فقط میخاستم اطلاع پیدا کنی و بس، و الا خوب میدونم که فعالیتی نداشتی
و اینکه میگی عکس ترکیبی صد در صد عکس ترکیبی مشکلی نداره فقط رده سنی باید درست انتخاب بشه مثلا موضوع فضای باز هست ولی تو عکس ترکیبی شما عکس فضای باز واسه بالای یک سال هست اینجا هم اگه صحبتی شده صرفا جهت اطلاع دادن به شما بود و بس.
منم با الهه جان موافقم کسی قصد توهینی به شما نداشته مهدیه جان فقط فکر کردیم شاید نمیدونی و عوض کنی و مشکل شمیلا برات پیش نیاد،منم اصلا قصد برنده شدن ندارم،چون جایزشو دوس ندارم و اونقد جاهای دیگه مسابقه های تپل شرکت کردم که دیگه وقتی برای نینی سایت و مسابقاتش ندارم ، تعداد پستهام که اصلا بالا نمیرن هم نشون میده من دیگه اینجا نمیام
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
دوستان به نیلوفری هم یاداوری کردن اینجا کسی قصد ناراحت کردن کاربرای عزیزی مثل شما رو نداره سایت متعلق به همه کاربرا هست ، اگه دوستان تذکری دادن فقط به این علت بوده که حقتون ضایع نشه.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
بعضی کاربر ها در امضاشون تبلیغ میکنند برای عکسی که تو مسابقه گذاشتن. آیا این جور تبلیغ اشکال نداره؟ آخه تو قوانین ذکر کردین هرگونه تبلیغ ممنوعه. اگه اشکال نداره خوب بگین بقیه هم بزارن یا اینکه اونهایی که گذاشتن تذکر بدین. ممنون