2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین و مهمترینش دوست داشتن خودتون،برای خودتون وقت بزارید ،برای خودتون هزینه کنید

هیچ وقت پیگیر زیاد مردا نشید(همون آویزون بودن)

مودبانه صحبت کنید

شمرده ،شمرده حرف بزنید 

سریع جواب ندید حداقل سه ثانیه مکث کنید 

نظافت،ورزش فراموش نکنید

سعی کنید آشپزیتون خوب باشه ،غذا رو با ظرف زیبا و تزیین سروکنید

و...‌‌

همیشه لبخند بزن  حتی موقعه ک حس عصبانیت داری چون این حس رو ب طرف مقابلت میدی ک تو مسلط تری به قصیه و حرفت منطقی تره تا اون آدم ک عصبانیه

حداقل تو مکالمت با طرف مقابل یه بار از کلمه عزیز یا عزیزم استفاده کن حس خاص بودن بهش میدی و اینکه موقعه حرف زدن ب چشماش نگاه 

یه چیز خیلی مهم ک تو حرف زدن هست مثلا وسط حرفش یه تیکه از حرفاش رو براش تکرار کن چون یعنی اینکه تو داری دقیقاااا ب حرفاس گوش میدی و.‌.....تا صبح بابد نوشت ولی اگه خواستی کتاب بهت معرفی میکنم

متنفرم از این کلمه...موندم فقط که چرا سیاست های مردانه نداریم....چرا برای مردا سیاست تعریف نشدس و زن ...

بخاطر اینکه کمتر مردی پیش میاد هیجانی تصمیم بگیره و خاله زنک بازی و خرس خاله بازی دراره و فکرشون مشغول کار و زندگی سیاست اتفاقا چیز خیلی خوبی چ مرد داشته باشه چه زن برای هر چیزی لازم نیست فمنیست بازی دراریم 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

خانواده شوهرمو دوست دارم  . بین خونواده خودمو خانواده شوهرم فرق نمیذارم حتی یک ذره خانواده شوهرمو هنوز بیشتر دوست دارم یک ذره بیشتر نمی دونم اینا سیاست حساب میشه؟  

یعنی میشه که بشه
به دهموی نیاز نیس که هرکس دقت کنه میبینه شوهرش از کدوم رنگ بیشتر خوشش میادو اوتحویل میگیره   &n ...

بنظرتون شوهر من مشکلی داره؟؟؟ چون به رنگ و مدل لباس زیر اهمیت نمیده. چراغ هارو هم خاموش میکنه میگه تاریکی بهتره 🙄🙄😖

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
متنفرم از این کلمه...موندم فقط که چرا سیاست های مردانه نداریم....چرا برای مردا سیاست تعریف نشدس و زن ...

سیاست اجتماعی رو همه باید داشته باشن ...اکثر آقایونی ک واسه ما جذابن سیاست  خودشون رو دارن مثلا چ مرد چ زن باید این سیاست رو بلد باشه ک راجب چیزی ک بلد نیست یک کلام صحبت نکنه تو جمع اما سوالش رو قشنگ مطرح کنه تا جلوه ی خودش رو داشته باشه تو جمع ک ساکت و مظلوم نباشه

بنظرتون شوهر من مشکلی داره؟؟؟ چون به رنگ و مدل لباس زیر اهمیت نمیده. چراغ هارو هم خاموش میکنه میگه ت ...

عه چه جالب برا منم

اما بایدخودش انتخاب کنه لباس زیرو😐

باورت میشه مرد گنده با من میاد لباس زیر فروشی؟

Kendin istediğin gibi yaşa👼

من ۳ ساله ازدواج کردم.مرد که خوب باشه زنش رو بدون سیاست می خوادو ساده دوست داره. بد هم که باشه چرچیل هم که نباشی باز حالیش نیست گاوه گاو.پس زیاد خودتون رو اذیت نکنین.تو انتخاب همسر دقت کنین

نه بابا شوهر من پول میده میگه خودت برو بخر. ولی واسش رنگش و مدلش اهمیتی نداره. یه بار رفتم از اونا ک ...

آخی

فسیل شین ب پای هم عزیزم

آقای ماهم چسبیده تاریکی😒

Kendin istediğin gibi yaşa👼