2777
2789
عنوان

۲۰ساله هااا بیاین همتون🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌉

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست
اهل تو پسری یکم فرق داره راندگیت با من  من خیلی کم توانم تو رانددگی ،البته ماشینم بهم نمیدنااا ...

حخخخ 

واست مهم نباشه دخترا همشون اینطورن دست فرمون خوبی ندارن 

منم ک رانندگیم خوبه چون از بچگی عشق ماشین داشتم و از همون موقع اتوبانم بابام بهم میداد میروندم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه زیاد خودت با دیگران مقایسه کنی همیشه احساس میکنی که عقب موندی ازشون ، رقابت خیلی خوبه اما زیادش نه شما در همین حد که بدونی باید پیشرفت کنی و راه افراد موفق رو دنبال کنی کافیه 

ببین دلت چی دوست داره ، برای دل خودت  برنامه ریزی کن

دو نفر رو در نظر بگیر که مسابقه ی دویدن دارن ، یکی فقط به مقصدش نگاه میکنه و اون یکی نگاهش به رقیبشه ،خب مشخصا کسی که تمرکز کرده به هدفش برنده میشه 

نگاه به دیگران تمرکزت رو پایین میاره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اگه زیاد خودت با دیگران مقایسه کنی همیشه احساس میکنی که عقب موندی ازشون ، رقابت خیلی خوبه اما زیادش ...

ممنون از راهنماییتون 💓

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗
ممنون از راهنماییتون 💓

موفق باشی عزیزم❤❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من ۱۷سالمه،ولی از بچگی وزشهای مختلفی رو دنبال کردم،رشتمم تربیت بدنیه، شنا میرفتم، باله میرفتم،والبی ...

ببخشید زبان ژاپنی کمی شباهت به کره ای داره درسته؟منظورم آهنگ کلماتشونه ، مثلا چینی و کره ای خیلی متفاوته

ببخشید زبان ژاپنی کمی شباهت به کره ای داره درسته؟منظورم آهنگ کلماتشونه ، مثلا چینی و کره ای خیلی متف ...

بله شباهت داره،

ولی دقیق بخواین یادبگیرین میبینین اونقدرا هم که بنظرمیومد شبیه هم نیستن،😅

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
بله شباهت داره، ولی دقیق بخواین یادبگیرین میبینین اونقدرا هم که بنظرمیومد شبیه هم نیستن،😅

درسته ، آخه من فیلم کره ای و چینی دیدم و با زبونشون کمی آشنا هستم ولی فیلم ژاپنی رو یه بار دیدم و خیلی برام عجیب بود که هم آوا بود انگار با کره ای یعنی کمی تشخیصشون از هم برام مشکل بود 

شما کلاس رفتید برای یاد گیری یا با فیلم و کتاب و... یاد گرفتید؟

درسته ، آخه من فیلم کره ای و چینی دیدم و با زبونشون کمی آشنا هستم ولی فیلم ژاپنی رو یه بار دیدم و خی ...

اول با فیلم اینا یادگیریشو شروع کردم،و بعد کلاس رفتم.

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
اول با فیلم اینا یادگیریشو شروع کردم،و بعد کلاس رفتم.

ممنون عزیزم ، موفق باشید❤

من پسرم و یه شغل خیلی هیجان انگیز و پرچالش دارم. اما اینکه تا حالا رل نداشتم اذیتم میکنه😅

شما پسری🙄

بلی

پس چرا به اسم خانم ها اومدید نه آقایون؟