2777
2789
عنوان

شیائومی یا سامسونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 6259 بازدید | 180 پست
عزیزم اخه میگن قطعاتش پیدا نمیشه میگم نکنه ی مشکلی پیش بیاد بعد گیر نیاد قطعات

مگه میشه قطعاش نباشه همه جاپره ازموبایلیابپرسی میگن بت

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.digikala.com/product/dkp-3279305/گوشی-موبایل-سامسونگ-مدل-galaxy-m30s-sm-m307fnds-دو-سیم-کارت-ظرفیت-64-گیگابایت#/tab-comments/&page=1&order=newest_comment

بچه ها نظرتونو راجع به این مدل میگید

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
آدمهایی که بدون اطلاع حرف میزنن و مسخره میکنن درواقع مسخره ترینن😊  سامسونگ برای شرکتی در کره ...

بله سامسونگ واسه کره هستش

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
آدمهایی که بدون اطلاع حرف میزنن و مسخره میکنن درواقع مسخره ترینن😊  سامسونگ برای شرکتی در کره ...

صد درصد شرکتش تو کره است ولییییی تو ایرانم شرکتش هست اینو اثبات کن ، همونجور ک شرکت الجی جم‌کرده رفته همه یخچالا چینی شده و وارداتی اینم همین شده 

محشره بخدا من دوتاشوداشتم پس دلیلی ندارع تعصب داشتع باشم شیامی همع چیش عالیه بعدشم الکی میگن قطعات ...

من ۵میلیون میتونم هزینه کنم فکر نکنم تا حداقل ۵ سال دیگه بتونم گوشیم عوص کنم بادوام خدای نگیرم دستم بمون ت پوست گردو الان سانسونگ j7 دارم ۶سال دستم باطریش زود خالی میشه هنگ نیکنه اینم بگم مدام یا دست من یا پسرم بلای نموند سرش نیاریم😕

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

سامسونگ سری های پرچم دارش حرف نداره. من نوته 8 ، 4 سال پیش خریدم واقعا راضیم تازه مثه چیز از گوشی کار میکشم . شبا تا  صبح رو دانلوده . صبحم تا شب بازی میکنم . چند بارم بدون گلس خورد رو زمین صفحش یه خشم بر نداشت . تنها  عیبش باتری ضعیفش هست که سامسونگ بها نداده باتری با ظرفیت تری بزاره درسته کمی گرونه . ولی از مرگ ساختن واقعا گوشی پرچم دارشو

شیامی تازگیا خیلی صداکرده قبلا توبورس نبودچون خدماتش توایران کم بود اماالان نمایندگی هاش زیادشده ... ...

چ عالی عزیزم میشه بپرسم چند خریدین؟

همه میدونن سامسونگ کره ایه جیگر

اماالان. چیزکره ای اصل توبازارنیس

چین همه چیو فیکشو زده 

ماازهمه جاتحریمیم فقط چین چیزاش وارذ میشه

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
من خودم الان سامسونگ دستمه A50 قصد دارم بفروشم شیائومی بگیرم چون خواهرم گرفته وقتی دستم گرفتم دیدم چ ...

خب سری Aسامسونگ .سری قوییه نیست جزو رده های ارزونه سامسونگه .مطمئنن نمیشه سامسونگ گلکسی اس یا نوت رو با شیائومی مقایسه کرد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان دارید فکر میکنید سامسونگ ساخت چین نیست اونم چینیه من شیائومی دارم خیلی راضیم سه سال تو دستمه دریغ از ذریه ای خراب شدن و‌هنگ کردن داداشم با من سامسونگ گرفت تا الان دوبار خراب شد ک محبور شد بفرشش خودشم میگه بدرد هیچی نمیخوره مدلa

الان دیگه شیاعومی تو بورسه سامسونگ قدیمی شده  تازه شیاعومی کاراییای اپل رو داره خیلی عالیه خدا ...

عزیزم من خودم سامسونگ داشتم قبلا از نظر باتری مشکل نداشت

ولی خب اینطور که میگین همه چیش خیلی خوبه

ممنونننن

صد درصد شرکتش تو کره است ولییییی تو ایرانم شرکتش هست اینو اثبات کن ، همونجور ک شرکت الجی جم‌کرده رفت ...

من قبول دارم ولی این استیکر خانومه رف رو اعصابم بعدشم در اصل سامسونگ برا کره اس شما هم اینو اثبات کن که نیس😊

Kendin istediğin gibi yaşa👼

کارخونش در چین و ویتنام هست. یه سریم تو افریقا میخواست راه بندازه نمیدونم هست یانه