2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم وقتی درس میخوندم همینجوری میشدم ولی در حالت طبیعی شاید تو یک شبانه روز 5 یا 6 ساعت بخابم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

دمای محیط متعادل باشه نه سرد نه گرم

موقع درس خوندن پشت میز یا رو زمین بشینه اصلا دراز کش درس نخونه چون مغز پیام خواب میده

و اینکه ممکنه بخاطرات مشکلات فیزیولوژیکیم باشه مثل کم خونی یا کم آبی 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

و اینکه گلم هر شخصی یه ساعاتی از روز رو خوابالوعه که این مربوط میشه به وضعیت جسمی

دختر شمام بهتره تو اون ساعاتی که احساس میکنه سرحال تره درس بخونه و درس های کم حجم ترشو بزاره واسه بقیه وقتا

مثلا من خودم ساعت ۱۰ تا ۵ صب اوج بیداریمه و مطالب رو ۷۰.۸۰ درصد متوجه میشم ولی بقیه ساعات مخصوصا ۲ تا ۶ ظهر اصلا نمیتونم درس بخونم 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن.