2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر یه بار از ده بار به درخواستت نه بگه اشکال نداره شاید شرایطش مساعد نیس 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

همیشه می‌گفت دوست دارم تو هم پیش قدم بشی من بر خلاف این ک آدم زبون دراز و شوخ و راحتیم تو این مورد خجالتی ام 

یکی دو بار با عشوه و اینا بدون حرف پیش قدم شدم 

دفعه بعدی که بهش پیشنهاد دادم قبول نکرد منم الان حدود 6/7ساله دیگه پیش قدم نشدم 

مرد باید ناز زنو بکشه 

پیش اومده یک ماهونیم منتظرم مونده نرفتم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
هیچوقت تا الان درخواست نکردمولی فکر میکنم حس بدی داشته باشه

من طبعم خیلی گرمه بخوام غیر مستقیم میخوام ولی یه طوری ک اون سمتم بیاد ولی امشب اون راهم جواب نداد و نه گفت خیلی بهم برخورد دیگه میخوام بریزم تو خودم

خیلی طبیعی رفتار کنید و ضعف نشون ندید،اگه قرار باشه زن و مرد که نزدیکترین فرد بهم هستن،در زندگی خودسانسوری کنن و با تعارف و سیاست پیش ببرن همه چیو دیگه زن و شوهری و صمیمیت عمیق معنا نمیده بینشون.به نظر من تحقیر شدنی در کار نیست این فقط تفکر زنان نابالغ و بی اعتماد به نفسه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است