2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1217601 بازدید | 62910 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@لیلیثث لیلیثث جان عزیزم یه سوالی هم داشتم دیگه اون طرف نپرسیدم چون بچه ها حق دارند میگن درد دل نکن ...

روکین کاش رک باشی خیلی رک از الان بگو من از پس هزینه ها بر نمیام فامیل الان میگن که روکین از اون نازو نعمت داره اسنپ کار میکنه و شغل معلمیشم گذاشته کنار؟؟؟؟؟بریم کمکش کنیم؟ اینا نمیدونن مستاجری و مادر مریض و اسنپ اصلا همخوانی نداره وسخته؟ 

روکین یه بار رک باش.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
روکین کاش رک باشی خیلی رک از الان بگو من از پس هزینه ها بر نمیام فامیل الان میگن که روکین از اون ناز ...

پاییز جان با کی رک باشم؟ 

خواهر برادرم که میبینند من ندارم....میگم که ندارم

فامیل هم واقعا دوست ندارم بگم اسنپ کار نیکنم... اصلا حتی خواهرزاده و برادرزاده هام هم نمی دونند ....چون فقط کافیه یک نقطه ضعفی از مسی داشته باشند اماده اند برای خرد کردنش...من فقط یک دوستم میدونست اونم یکبار به روم آورد که من اگر میخواستم میتونستم به همه دوستای مشترک بگم و ابروتو ببرم....دقیقا همین لفظ....منم دیگه کارت کردم باهاش...حالا تصور کن فامیل ما بخوان بفهمن 

من اصلا نمی خوام توجیه کنم اما این رفتار که میگم ازشون سر میزنه واقعا مطمئنم...من خودم همیشه میگم خیلی زشته که بریم خونه صاحب عزا یا اینکه مثلا از خاکسپاری اومدن خسته عرق کرده میخوان برن یه دوش بگیرن پنجاه نفر زن و مرد اونجا هستند که مثلا شام غریبانه....اما همیشه با مخالفت روبرو میشم 

بعد ما در حالت عادی با تعداد کمی از فامیل رابطه داریم.... بقیه فقط منتظرن یکی بمیره جمع بشن. حالا برات مثال بزنم، من ده تا پسرعمه دخترعمه دارم که اینها مثلا فقط سالی یکبار عید می اومدن دیدن پدر من که دایی شونه و در طول سال حتی زنگ‌نمیزدن.... روزیکه پدر من فوت شد برادرم برای کارهای گلزار شهدا به یکی از پسرعمه هام زنگ زد که بره هماهنگ کنه.... ما تا از بیمارستان اومدیم خونه هنوز لباس رنگی هامونو نرسیده بودیم عوض کنیم مشکی بپوشیم همه دخترعمه پسرعمه هام با همسر فرزندان اومدن خونه ما.... و بعدم بقیه فامیل از شهرستان و فلان و .... و اینجور شد که ما در یک بهت عمیقی فرو رفتیم

اینجوریه دیگه خیلی بیفکرند 

الان پسرعمه م ماه پیش فوت شد بنده خدا دو سال خونه مریض خوابیده بود زن و زندگی و کارم که تعطیله.... بعد دخترخاله و پسرخاله هاشون با این خانواده کلا قهر بودن.. جالب بود روزخاکسپاری اومدن، ناهارشم اومدن، شام غریبان هم اومدن، سوم هم امدن، 

خب عزیزم شماها که با تمام صاحبهای عزا قهرید واقعا میرید که به کی تسلیت بگین.... اینجوری اند دیگه چه کنم .... من کی رو باید توحیه کنم به کی بگم

البته به همین چند نفری که رفت و آمد داریم چون خیلی بهمون میگفتند چرا خانه نمی‌خرید یا مثلا تو چرا پولاتو خرج نمی کنی وارث هم که نداری پس برای کی نگه میداری..... در جواب این فضولیها سربسته گفتم که تو کاری مشارکت کردیم و ضرر کردیم سرمایه مونو از دست دادیم دیگه روم نشد بگم برادر عزیزم از چنگمون دراورد با دوز و کلک 

وای چقدر حرف زدم

پاییز جان با کی رک باشم؟ خواهر برادرم که میبینند من ندارم....میگم که ندارمفامیل هم واقعا دوست ندارم ...

اگر خودم این حرفها رو از زبون کس دیگه ای میشنیدم میگفتم داره منفی نگری می‌کنه یا بهانه تراشی میکنه 

اما وقتی خودم تو دل ماجرا قرار گرفتم دیدم ولقعا چقدر شرایط برای ادمها میتونه بحرانی، فرسایشی و حتی کشنده باشه

اگر خودم این حرفها رو از زبون کس دیگه ای میشنیدم میگفتم داره منفی نگری می‌کنه یا بهانه تراشی میکنه ا ...

میدونم روکین بخدا درک میکنم حالتو ولی تو فقط به هدفت فکر کن که خرید خونه هست خدای نکرده بعداز۱۲۰سال اتفاقی افتاد قرار نیست خرج مراسم کنی حدااقل اصلا تمرکزت رو نذار رو این فکر که من باید بعدا خرج بدم فامیل چیه جلوشون وایستا فوقش اصلا تا یه سال پشت سرت حرف بزنن...

الان خواهر برادرت میان خونت هر سری بگو من هزینه ها رو نمیرسونم بعدا رومن حساب نکنین قشنگ منت بذار اینو جدی میگم اینا برادریشون رو به تو ثابت کردن....فقط به فکر خودت باش....

روکین منم‌ روزی همین بودم حرف بقیه برام مهم بود انقد به خونوادم کمک کردم هیچوقت اولویتشون نبودم یه بار نگفتن پاییز تو استان غریب چیکار میکنه چیزی لازم داره؟ ضربه ی مالی بزرگی خوردم...هم مالی هم عاطفی....

یه بار امتیاز وامشون رو که نیاز نداشتن وخودشون بهم قولش رو داده بودن وقتش که شد گفت اگه نتونی قسط بدی چی!!!!

بگو تاحالا یه بار ازتون قرض گرفتم وپس ندادم که این حرفو میزنین!!!!سه سال دستشون رو گرفته بودم ماشین صفر شوهرم براشون خریده بود انداخته بود زیرپاشون... الان چندماه چندماه بهم سر نمیزنن...

برا همین به مرحله ای رسیدم که فقط خودم وبچه هام برام مهمن نه حرف بقیه هرچقدم پشتم حرف زدن وبه گوشم رسید دیگه برام مهم نبود‌.همین باعث پیشرفتم شد ازون موقع برکت رو حس میکنم...

روکین زودتر به این مرحله برس دیگه جشن و مراسم کادوی گرون وسکه نده بخدا که جبران نمیکنن.... باورت میشه بزرگترین کادو رو برای طرف میدادیم ۴سال تو خونمون زندگی کرد و اجاره نگرفتیم ازش...وقتی پسرم به دنیا اومد، واومد پیشش میدونی چی گفت؟ 

هرجا عابربانک رفتم پول نداشتن!!!!!! 

بازم دعای همیشم برای تو اینه:الهی الهی الهی که خدا جبران این دل پاکیت و نیگهداریت از مادرت رو طوری بهت بده که غرق در خوشبختی وپول فراووون بشی بیای برامون تعریف کنی‌. خیلی دوستت دارم.♥️

پاییز جان با کی رک باشم؟ خواهر برادرم که میبینند من ندارم....میگم که ندارمفامیل هم واقعا دوست ندارم ...

درمورد کار فعلیت هم اجازه نده کسی به چشم نقطه ضعف بهش نگاه کنه هرکی حرف زد جلوش وایستا اینا هیچ جای زندگی تو نخواهند بود ماتنها به دنیا اومدیم و ته تهش هم از درون هم خودمون رو داریم تهش  جسم و فکر وروان سالم روکین  وپول برات میمونه نه برادرزاده ی تیکه انداز ورفیق سواستفاده کن.... 

یه دوبارسرزده که اومدن به مادر سر بزنن هیچی جلوشون نذار موقع شام هست؟بگو به فکر شامتون باشین... 

روکین این حالتا رو جلو آیینه با خودت تمرین کن که بتونی بهشون بگی گفتنش چندثانیه زمان میبره و بار اول فقط سخته... 

از دفعات بعد راحت میشی...

فامیلای ما هم همینه تو مراسم ختم خیلی فامیل دار میشیم ولی زمانی که بابام فوت کرد حتی بابابزرگمم دستمون رو نگرفت چه برسه به فامیل..‌‌.. بابام که بود ماشااالله دست از جیب و سفرش بر نمیداشتن....

@لیلیثث لیلیثث جان عزیزم یه سوالی هم داشتم دیگه اون طرف نپرسیدم چون بچه ها حق دارند میگن درد دل نکن ...

عزیزم وقتی مادرت فوت کرد ( به هر حال مرگ حقه) 

من جات بودم بعد خاکسپاری می رفتم 

شما مجبور نیستی وایستی به مهمون خدمت کنی 

شما خدمت هات رو به مادرت کردی 

مگر اینکه برای دل خودت بمونی شکم مهمون رو سیر کنی که باز هم هیچکس قدر دان نیست 

چند وقت پیش پدر همسر من فوت کرد 

یک دختر ۴۰ ساله داره که یک بار جدا شده 

اما همه از عمو و برادر و غیره مراقب این خانم بودند 

کسی می رفت خونه اشون( پدرشون چند وقت تو بستر بیماری بود) به هوای اینکه داره گریه می کنه می رفت تو اتاق که نخواد پذیرایی کنه 

در نهایت ما خودمون هستیم که به دیگران اجازه می دیم چطور باهامون رفتار کنند اینو هیچ وقت یادت نره 

بچه ها شبتون بخیرخواهرا خودتون یا اطرافتون وقتی سهم الارث بهش رسید باهاش چکار کرد؟ ارث برکت داره یا ...

ارث پدری خیلیم برکت داره به نظرم،،،،خب پدر و مادر مسلما راضی هستن بعد مرگ هرچی دارن به بچشون برسه،،،،،از قدیمم گفتن مگه ارث بابات و خوردم ،؟؟؟؟پس یعنی ارث پدر حق فرزند تامامممممم 

ارهههه عالیه دیروز هرکاری کردیم بیدار نشد که نشداینقد خوشگل شده که نگوووو🥰🥰ولی مادرش میگه دیشب تا ...

ماشاالله بهش 

اخی شب بیدار بوده دیگه بچه روز رو غش کرده 

حالا یکم بعد ساعات روز بیداریش بیشتر میشه 

نارین منزل پدرت همه باهم زندگی میکنن عروسا ؟یا هرکدوم جدا ؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

میفهمم چی میگی،😔وقتیم بیان اصلا نمیشه بیرونشون کرد ،،،،طرف ما کسایی که توانایی پذیرایی ندارن فقط شام ختم و میدن و تو اعلامیه میزنن بعد ظهر بیاین سرخاک مراسم سوم و ختمم یع جاگرفته میشه،،،،اما روکین تو تلاشت و بکن فقط مخفی هم جمع کن ،،،انشالله مادرت سلامت باشه فقط خدایی نکرده اتفاقیم بیفته یه مبلغ معقول بیار وسط به خواهر و برادرات بگو همینه ندارم ،،،وقتی کف دست مو ندارع چطور میخان بکندن؟؟؟؟فقط خواهشاً خودت به درد خودت بخور ،،،اونا با تو رودربایستی ندارن توام نداشته باش ،،،تو مادرت سایش بالا سرته داری تمام تلاشت و واسش میکنی پس مدیونم نیستی ادم تو زنده بودن باید به درد هم بخوره ،،،دیگه بعدش مهم نیست شکم عمو و عمه سیر کنه که چی؟؟؟تهش ده تا حرفم درمیارن

قربونت عزیزم نه بابا مهمانیم کجااا بود بلک فرایدیم کجاا بود😅😅هی تخفیف هارو نگا کردیم هی حسرت خوردی ...

تو چقد مهمون نواز وسفره داری🥺🥺🥺😍😍😍حس خوبی بهت دارم🫂🫂🫂🫂یه لحظه تصور که اینایی که گفتی رو😍

سلام روکین جان 

احتمالا شما منو نشناسی اما منکه میشناسمت 😄

بیا یه کاری کن .

ببین شهر ماهم همین رسم و رسوم هست یعنی غم از دست دادن عزیز یه طرف سیر کردن شکم لشکر یزید یه طرف 

ادمایی که تا دو هفته پیش نمیشناختیشون همه فامیل میشن 

ببین دوستی دارم که دور ازجان همه خودکشی کرد 

دختراش جوان نوحوان بودن 

پدرشون بیخیال بود مخارج رو پدربزرگ میداد 

دو سه روزی که از غم بزرگشون گذشت دختر بزرگه گفت خاله مهسا یعنی دارم دیوونه میشم دوربرم شلوغه انگار جشنه میخورن میخوابن جلو چشم گریه پشت سرمون بگو بخنداشون هس ...خلاصه کنم 

بهش یاد دادیم روز سوم یا همون هفتم که الان یکی شده 

بعد از پایان روضه و فاتحه سرمزار ،،دختر بزرگش میکروفون مداح رو گرفت 

از همه تشکر کرد و گفت بخاطر ارامش روح مادرم که همیشه تکرار میکرد هیچکسی عزا نگه نداره ریش اقایون و اصلاح خانما ....یا اگر جشنی هست همه راحت برین برگزار کنین 

هیچ کس مشکی نپوشه تا چهل ....مادرم دوست نداشت غم و اشک مارو ببینن و طبق وصیت قبلیشون مثلا ..هزینه مخارج از امروز به بعد تا سال رو به مرکز کودکان سرطانی اهدا میکنیم حالا هرجا خودتون صلاح میبینین

و از همینجا تشکر میکنم از کلیه مهمانان ...وهلاصه یجوری حرف رو فهموند که جمع کنید برید 

شمام حالا میدونم دوست دارین هر اتفاقی افتاد مراسمی شد به قول گفتنی آبرومندانه باشه 

اما باید اقتصاد امروز رو هم در نظر گرفت 

جای شما بودم همون روز خاکسپاری یه نهار یا شام. .همونحام اعلام میکردم که به دلیل وصیت مادرم مراسم نداریم هزینه ها اهدا به .....میشه 

فوقش یه وعده میتونن خودشون رو تلپ کنن 

بهتر از این هست که چند وعده تا سه روز بمونن هر هفته پنج شنبه بیان جمعه برن ....چهلم و سالگرد و عیدی و ....هزارتا مراسم دیگه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....