2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126020 بازدید | 2065 پست
رها 7ماه و دو روزه

دکترش گفت به جای نون بیسکویت با اب جوشیده یا شیر بهش بدم....ولی رها سرلاک و بیسکویت را دوست نداره

من گاهی یذره نون لواش تو سومش تلیت میکنم خیلی دوست داره...
راستی دکترش گفت زرده تخم مرغ رآز خیلی کم شروع کنید و تا یک سالگی تازه یک زرده کامل میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطهره 6 ماه و 27 روز
برنامه غذایی مطهره:
صبحها: سیب زمینی پخته+ نصف زرده تخم مرغ+ کره+ یه تکه کوچک پنیر+ ماست ( خیلی دوست داره ولی الان اینجا خوندم که ماست نمی زاره آهن تخم مرغ جذب بشه که باید حذفش کنم) که 2-3 قاشق غذاخوری می خوره
میان وعده: خرما که خودمو می کشم نصفشو می خوره
ظهرها: سوپ (سیب زمینی+ هویج+ شلغم+ کدوحلوایی+ کدو خورشتی+ مرغ یا گوشت+ برنج+ ماش+ عدس+ بلغور جو+ بلغور گندم+ رشته فرنگی+ جعفری و گشنیز) در آخر هم آب لیمو ترش و روغن زیتون که تقریبا 3 قاشق غذا خوری می خوره
میان وعده: سیب رنده شده
شب: حریره بادام ( آرد برنج+ بادام+ شیر+ شکر+ 1 عدد خرما+ 3/1 موز+ کنجد+ کره) خیلی تمایلی به خوردن حریره نداره تقریبا 1 قاشق غذا خوری می خوره
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
پیشنهاد سرلاک خونگی خیلی خوب بود ممنون خیلی خوشم اومد.

از امروز می خوام به سوپ مطهره گوجه فرنگی هم اضافه کنم.
دکتر مطهره گفت بهش آب لیمو شیرین و پرتقال ندم، شماها که میدید با اجازه دکتر به بچه هاتون دادید؟؟؟
من تو حریره بادوم نصف گردو آسیاب شده هم اضافه می کنم به نظرتون ایراد داره؟؟
وقتی کیسه تو غذامون میندازیم ادویه هاش ضرری نداره؟؟؟

من مواد غذایی (سبزیجات) مطهره رو تو این ظرفای وکیوم نگهداری میکنم، مثلا یه کدو حلوایی کوچیک خریدم و الان تقریبا یک هفته یا بیشتره که دارم ازش استفاده می کنم هر دفعه یه برش ازش میندازم تو سوپ کلا این ظرفا مواد غذایی رو تا چندین روز تازه نگه میداره
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
مصی من هم آب لیمو شیرین میدم به تجویز دکترش

اگه حساست نمیده گردو اشکالی نداره

هدی جون هر چی با خودم کلنجار رفتم نتونستم خودمو قانع کنم که سرلاک خونگیه را نپخته بدم!!!

آخر هم مغز های آسیبا شده را با نبات آسیاب شده و آرد برنج پختم

شایلی که بدش نیومد!!! البته 5-6 قاشق بیشتر نخورد بقیه اش هم خودم خوردم .آخه خیلی خوشمزه بود!!!

من سوپ هایی که واسه شایلی درست میکنم جوری درست میکنم که طعم غذاهای خودمونو داشته باشه

مثلا دیروز توی سوپش این هارو ریختم : مرغ و هویج و سیب زمینی و گوجه و برنج و 2 تا هم آلو خورشتی

واسه خودمون هم خورشت آلو درست کردم ناهار!
مامی رها جون از هر موادی یه کم میریزم خدا رو شکر تا حالا مشکلی نداشته دخملی

مطهره سوپشو خیلی خیلی دوست داره و خیلی با لذت می خوره ولی حریره بادومشو خیلی بد می خوره نمی دونم چرا؟؟؟
امروز به مطهره بیسکوییت دادم خیلی دوست داشت. بیسکوییت و با یه کم چایی کم رنگ نرمش کردم و بهش دادم حالا از فردا می خوام با شیر درست کنم و یه کم کره هم بهش اضافه کنم

نه یلدا جون هیچ اشکالی نداره. کره خیلی خوبه
مبین 7ماه و6روز
ماشالا به نی نی ها نوش جونشون

خوب کردی سپیده جون منم امروز رفتم درست کنم اخه منم مغز اسیاب شده داشتم....فردا به مبین میدم پس منم میپزم
به قول مامانم خودتم بخور!!!هههه مامانه دیگه

مبین دیشب بعد از دوروز بد غذایی سوپ خورد اونم 6...7 قاشق...
سوپش: هویج...شلغم...گندم پرک...ماهیچه...برنج...تو سوپش هم کیسه گذاشتم برای نهار امروزش
برنج و سیب زمینی و یه تیکه مرغ...له شد عالیییی نیازی به میکس و ....نداره

من سوپ مبین رو میکس نمیکنم چون اروم میپزه و فقط با قاشق له میکنم....

لیموشیرین هم میدم

سپیده خیلی خوبه شایلی رو با طعم های حدید اشنا میکنی

کره کلا خوبه من فقط به اب مبین کره نمیزنم!!!ههههههه....ولی اثری از وزن گیری نیست

من هنوز بیسکوییت ندادم

مسی جان این ظرف وکیوم منظورت چی هست
من بقیه کدو حلوایی رو چکار کنم؟؟؟

*ان هو الا ذکر و قران مبین*
مبین بعد از دوروز تب حسابی اب شد...مامانم گفت بهش عصاره گوشت بدم
دادم خیلی دوست داشت و نوش جان کرد

عصاره گوشت:
چندتکه گوشت ...هر قسمتی که دوست دارید....من ماهیچه و گوشت گردن
رو بذارید تو یه شیشه سس کوچیک یا شیشه ترشی....یه ذره اب خیلی خیلی کم بریزید توش
درشو ببندید
بذاریدش تو یه قابلمه اب بذارید یک ساعت...یک ساعت و نیم بپزه تا اب قابلمه تموم بشه گوشت هم پخته شده و از خودش عصاره داده
گوشت ها رو خودتون بندازید تو خورشتتون
عصاره رو که اندازه یه فنجون میشه معمولا تو دو بار به نی نی بدید

من تو حاملگی یه روز در میون میخوردم...البته مامانم درست میکرد
دیشب خودم درست کردم
هدی جون یه ظرفایی هست تقریبا مثل ظرفایی که داخل فریزر می زاریم ولی بزرگتر از اون ماله من تو 3 سایزه
روی در ظرف یه جایی هست برای تخلیه هوای داخل ظرف که با تلمبه ای که خود ظرف داره هوای داخلشو تخلیه می کنیم اینجوری مواد غذایی موندگاری بیشتری دارن
من تقریبا 1-2 هفته ای میشه که یه کدو حلوایی کوچیک خریدم و داخل این ظرفا نگه میدارم و هر وقت که سوپ درست می کنم یه تکه کوچیک ازش میندازم تو غذا
من پوره کدو حلوایی درست کردم ولی مطهره اصلا دوست نداشت
ممنون مصی جون فکر کنم یکی دارم مامانم برام غذا داده یادم رفته بدم
میذاری تو یخچال؟؟ یا فریزر

مبین هم کدو حلوایی دوست نداشت
میخوام تو سوپش بریزم

راستی جگر هم میشه ریخت تو سوپ کسی ریخته تا حالا؟؟
دریا دو سه روزیه خوب غذا نمیخوره! چند قاشق که با شعر و بازی میدم بهش دهنشو می بنده و باز نمیکنه! نمیدونم چیکار کنم. امروز فرنی درست کردم نصف بیشترش موند. از اون بچه خوش خوراک بعیده!
بچه ها میشه تو سوپ به جای برنج ارد برنج بریزم؟

ارد برنجی که درست کردم و از الک رد کردم.
یه سریش پودر پودر شده... یه سری دون دونه هنوز.

میخواستم ببینم میشه اون دون دونه رو بریزم تو سوپش؟