2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای گل
معصومه جون خسته نباشی
عکس آوینارو دیدم چقدددددددددددددر تغییر کرده قیافه اش ماشالله بزرگ شده و ناااااااااااااز
ببوسش از طرف من

من شایلی را برای چکاپ 6 ماهگی بردم
دکی گفت به جای کره بهتره کنجد آسیاب شده بریزی توی حریره برای وزن گیری
گفت برای خوشمزه تر شدن سوپ پنیر پاستوریزه کم نمک توی سوپ رنده کنم
البته اینارو نگفت توی جزوه ای که بهم داده نوشته!
ممنون معصومه جان
محیا چند روزه از یه سینه شیر نمیخوره مگه اینکه تو خواب گولش بزنم نمیدونم چرا
تا حالا شیشه وپستونک نگرفته به نظرتون الان اگه شیشه رو بگیره ممکنه کم کم سینه رو نگیره؟ خیلی دوست دارم شیشه بگیره
کاش بتونم روزی یک کار رو خالصانه فقط برای تو انجام بدم ای خالق مهربانم
ااااااایییی جانم شایلی که دوغ نعنایی میخوری......................افرین به اینن ابتکار سپیده حتما یادم میمونه به اوینا بدم منم

وای خوش بحالت کاش دکتر منم جزوه داشتتتتتتتتت گریههههههههههههههه

مرسی عزیزممممممممممم لطف داری توام شایلی عروسک رو ببوس
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
بچه ها اگه موافقین بالای پستها بنویسین که چند وقته از شروع غذای کمکی میگذره تا سوال پیش نیاد که فلان چیز زود نیست و...؟؟؟؟؟
مطهره 6 ماه و 13 روز.................. شروع غذای کمکی پایان 5 ماهگی (1 ماه و 13 روز)

منم از امروز پنیر کم نمک به مطهره میدم البته با زرده تخم مرغش قاطی کردم و بهش دادم.من توی کتاب خوندم که دوغ خونگی ( ماست+آب) درست کنید و پنیر رو توش بذارید بمونه تا شوریه پنیر گرفته بشه هم می تونیم تو سوپ رنده کنیم، هم می تونیم با زرده تخم مرغ قاطی کنیم.
مطهره سوپ با گوشت و دوست نداره ولی با مرغ که درست می کنم خوب می خوره حالا می خوام سوپشو با مرغ درست کنم و گوشتشم عصارشو بگیرم و یه کم به سوپش اضافه کنم.
منون سپیده جون پیشنهاد کنجد خیلی خوب بود من امتحان کنم ببینم این دخملی اینجوری حریرشو می خوره
سپیده جون عرق نعنا رو می جوشونی یا نه همونجوری میدی؟؟؟
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
بهـــــار ...5 ماه و 16 روز.

یلدا جون دکتر بهار سوپو تو ماه 6 تائید کرد.
بازم هر دکتری یه چی میگه!

ماهیچه که چربی نداره!
تا جایی که من میدونم ماهیچه بهترینه...
استخونشم خوبه ،شیره اش در میاد.
اوینا...........5ماه و 25روز

یلدا ماهیچه خیلی خوبه واسه سوپ.............اگه استخونشم باهاش باشه عالیههههههههههه

دیروز تو فرنی اوینا یه خرده موز ریختم بیچاره شدم!!!!یبوست گرفته بود اساسی گلاب به روتون دیگه بهش نمیدم
من سیب زمینی رو آب پز می کنم و میذارم آب کاملا تموم شه بعد سیب زمینی رو له می کنم با شیر و روغن زیتون یا کره قاطی می کنم و میدم بهش
مقدارش هم به عهده خود دریا میذارم هرچقدر خورد میدم بهش