2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
سلام مامانا خوبین؟
ستایش 5 ماه و 9 روز
چند روزی هست بهش فرنی میدم. لی 2 روزه خیلی بد می خوره.اگه واسش سوپ درست کنم اشکال داره؟
مادرم..پدرم ..همسرم..عشق و وجود شما را با هدیه ای که خداوند به من داد بیشتر درک کردم..فرشته ی پاکم ستایش!
مریم جون از هفته سوم باید سوپ بدی
هفته اول فرنی
هفته دوم حریره
هفته سوم سوپ
البته میتونی جای هفته اول و دوم رو هم عوض کنی
به زور هم بهش چیزی نده بخوره سرش و گرم کن گولش بزن بده بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فانوس جون من طبق دستور دکترش واون کتابی که گفتم دارم برنامه غذایی مطهره رو پیش میبرم البته من یک ماه جلوترم (با اجازه دکترش)، فکرم نمیکنم که
ضرریم داشته باشه.گرمیم هست خوبه
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
سلام به همه مامانا پسر منم شش ماه و نیمشه اما اصلا" تمایلی به خوردن غذای کمکی نداره نه سرلاک نه حریره بادوم نه سوپ اما امتحان کردم از غذای خودمون میخواد بهش میدم مزه کنه دنبال بقیش میگرده اما غذای خودش و نمیخوره تازه برای خوردن قطره آهن و مولتی هم مصیبت دارم میشه لطفا" راهنمایی کنید ممنون میشم
سمی جون خوش اومدی اگه غذای خودتونو دوس داره پس از غذای بی مزه خوشش نمیاد فرنی و حریره رو با نبات شیرینتر کن یا تو سوپش یکم نمک و ابلیمو بزن..........رقیقتر کن غلیظتر کن باهاش بازی کن موقع غذا دادن و یه چیز دیگه اینکه غذاشو موقعی که خودتون دارین غذا میخورین بهش بده خیلی موثره

راستی از ماه 8 میتونی تو یه کیسه پارچه ای یه قاشق برنج و هویج و هرچی میخوای بریزی و بندازی تو خورشت خودتون تا حسابی عصاره گوشت یا مرغ رو بگیره و نرم بشه بدی به نینی گلت

منم با قطره هاش مشکل دارم فقط میتونی با اب رقیق کنی و کم کم تو 2 یا 3 نوبت بهش بدی قطره هاشو تو یخچال بذار خنک باشه بهتر میخوره معمولا،من از امروز میخوام قطره ویتان بهش بدم هم اهن داره هم مولتی هم زینک اینطوری یه سی سی میدی و تمومه دیگه نمیخاد 2بار قطره چکون رو پر کنی

وای چقدر حرفیدم ببخشید امیدوارم کمک کرده باشم بهت عزیزم
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
ممنون معصومه جون بابت راهنمایی هات حتما" کارهایی که گفتی انجام میدم اما نمیخواستم به این زودی با شوری و ترشی آشنا بشه اما انگار کار از کار گذشته قطره ویتان هم فکر خوبیه به هر حال لطف کردی خانومی
یه سوال دیگه اگه برنج و هویج و یا چیزهای دیگرو بندازم تو خورش بودن نمک و ادویه ضرری نداره البته تو کیسه
ناراحت نباش عزیزم هر بچه ای یه ذایقه ای داره دکترها هم میگن اگه در حد کم نمک یا شکر بخورن اشکال نداره یعنی بهتر از اینه که هیچی نخورن......................خواهش میکنم عزیزم

اگه غذای خودتونو کم نمک و روغن درست کنی اشکال نداره ولی از 8 یا 9 ماهگی میشه بهش اینجور غذارو داد
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
امروز صبح به اندازه یه نخود زرده تخم مرغ که با شیر خودم نرمش کرده بودم به مطهره دادم
به سوپشم بلغور جو اضافه کردم
الان چند روزیم میشه که ماستم بهش میدم خیلی دوست داره
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
سلام مامانیها
محیا 12اردیبشت
جدیدا به ماست محیا نعنا هم میزم و کم نون هم میریزم توش نمیدونم درسته یا نه ولی خیلی دوست داره اخه از وقتی کمکی میخوره یبوست شده خیلی سخت پی پی میکنه برای همین دیگه حریره بادوم بهش نمیدم فقط فرنی که اونم از اونجایی که یبوست داره نمیدونم با شیرخشک بهتره یا پاستوریزه هرکس یه چیزی میگه
کاش بتونم روزی یک کار رو خالصانه فقط برای تو انجام بدم ای خالق مهربانم
صبا جون من به حریره و سوپ مطهره کره و روغن زیتون اضافه می کنم خدا رو شکر اصلا مشکلی واسش پیش نیومده بعد از هر وعده غذا هم بهش آب جوشیده میدم
ممون مصی جون این کارهارو هم میکنم اما امروز به کدو خوب جواب داد شکمش 2بار کار کرد خداروشکر
بچه ها کسی میدونه شیر خشک چه شماره ای باید بگیرم تو8ماهه میخوام ببلاک رو امتحان کنم
کاش بتونم روزی یک کار رو خالصانه فقط برای تو انجام بدم ای خالق مهربانم