2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
ستاره نون خالی که خاصیتی نداره به عنوان وعده ی صبحانه

محمد امینم نان و پنیر و این جور چیزا رو نمی خوره

دخملت از چیزای شیرین خوشش نمیاد ؟
من گاهی حلوا یا کاچی هم میدم
و گاهی سمنو

چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوزم صبحها حریره بادوم و فرنی و سرلاک میدم بهش توی حریره اش خرما و پسته هم میریزم قاطی سرلاکش یه نصف موز رنده میکنم یه ق عسل یه ق خامه هم میزنم این چیزارو میخوره
ولی من دوست دارم تخم مرغ و نون و پنیر و خامه و... این چیزا بخوره که نمیخوره
راه حلی دارید بهم بگید که چه جوری بهش بدم اینارو ؟
نون خالی نمیدم رها جان گفتم که نون خالی دوست داره بخوره ولی وقتی براش لقمه های کوچولو میگیرم نمیخوره
دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/
افسانه جون اینایی که به آویسا جون میدی خیلی عالیه که!!! من خودمو کشتم فرنی وسرلاک بخوره نمیخوره ... ولی اگه دوست داری اول پنیروبزار جلوش با قاشق بخوره تا براش جالب باشه وبه مزش عادت کنه ...خامه رو هم از این پاکتی ها بگیر با پاکتش بهش بده احتملا براش جذابه ومیخوره...تخم مرغ رو که منم مشکل دارم .. من هر روز براش درست میکنم ولی بعضی روزا کامل میخوره گاهیم 1 تیکه میخوره میندازه اونور

واااااااااای از صبحونه نگید

اوینا 10 بیدار میشه و چون شب قبلش کلی شیر خورده بنظرم لب ب صبحونه نمیزنه گاهی شیر میدم تئ لیوان دسته دار خوشش میاد میخوره................دیگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟از شیرینی جات هم متنفره ینی فرنی بدم عق میزنه

البته میان وعده میدم بهش مثل ابمیوه فقط ترش و میوه و چوب شور و ...
به جاش ناهارشو زودتر میدم ساعت 12 ..........و عصر هم به جای میان وعده بهش غذا میدم که معمولا زیاد نمیخوره

خیلی ناراحتم از صبحونه نخوردنش فقط چون میدونم شبا شیر خیلی میخوره خودمو دلداری میدم
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
منم صبحونه همه چی به مهدیار میدم........کره،پنیر،خامه،عسل،مربا و یا سرلاک و بیسکوییت......
البته بعضی روزا هم لب به صبحونه نمیزنه.
در کل زیاد هم بهش نمیدم چون زیاد که بخوره دیگه تا عصر هیچی نمیخوره....!

معصومه جون اگه میبینی این جوری دوست نداره......بیسکوییت بریز تو شیر گرم یا چای بهش بده بخوره...یا نون سوخاری. به هر حال نون هم یه خاصیتی داره.....
معصومه بیااااااااااااااااا بغلم.........هدی منم همینطور...ابدا لب به شیرینی نمی زنه...فرنی سرلاک و کاستر عق می زنه.........صبحونه نمی خوره فقط شیررررررررررر خودم.....منم ناهارشو دوازده می دم....عصر هم چوب شور و خیار نمک خیلی حال بده یه قاچ موز....سیب هم یه گاز.... میگم نکنه گشنه بمونه......همش تو فکرشم....
من دو روز در هفته صبحانه بهش حلیم میدم ، بقیه روزا هم یا سرلاک میدم یا بیسکویت تو شیر حل میکنم با یکم خامه بهش میدم .

تخم مرغ اصلا اولین قاشق که میخوره عق میزنه ، همه مدل امتحان کردم . نون و پنیر و . . . . هم تا حالا نخورده چند بار سعی کردم بهش بدم ولی نمیخوره . چایی شیرین اصلا تا حالا نخورده (با لیوان بهشون میدین یا تو شیشه میریزین؟)

غذا هم مجبورم جدا درست کنه آخه شوشو حتما باید برنجش آبکش شده باشه ، آراد هم باید برنجش شل باشه . به همین خاطر مجبورم جدا جدا درست کنم . خیلیم از این موضوع ناراحتم .

میوه که اصلا نگین خودم رو بکشم یه گازش بشه دو گاز . اصلا اصلا میوه بطور عادی نمیخوره مگر اینکه رنده کنم یا تو مولینکس بریزم . اونطوری هم که میدم فکر کنم بهش نمیسازه یا براش زیاد میشه باور نمیکنین ده بار معدش کار میکنه
اصلا پشیمون میشم از میوه دادنم
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
صدف جان چایی اصلا برا بچه ها خوب نیست
بهتر که دوست نداره خودش
چون مانع جذب اهن میشه و کم خونی میاره
حالا محمد امین مثل خودم عاشق چاییه !!

میوه هم چی بگم که پسر مام هر چند روز یه بار یه چند تا گاز می خوره !
اونم خونه ی مامان بزرگاش فقط !!!
انگار که از قحطی اومده باشه
بعد همونا رو خونه ی خودمون نگاهم نمیکنه !!

آبمیوه هم که اصلا !!
فقط تنها چیزی که خوب میخوره هندونه است !!
منم دلم به همین خوشه
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
دوستان این لباسها تک سایز شدن برای همین به قیمت خرید می فروشمشون در وبلاگ عکساشون و ببینین http://mum-to-be.blogfa.com
کد 67 - 11 تومن
کد 66 و 65 - 13 تومن
کد 61 - 19 تومن

کد 67 فقط سایز 9 مناسب 1 تا 2 سال
کد 66 شلوار مارک مکس 0 تا 3 ماه
کد 65 شلوارک کتان سایز 5 و 13
کد 61 فقط سایز 90 برای قد 90 سانت
جشن آذین طراح و مجری جشن تولد http://www.jashnazin.com/
خانما آراز منم تنها میوه ای که خودشمیخوره طالبی و هندونه هست اونم با چنگال

وگرنه بقیه میوه هارو براش رنده میکنم و هرروز بهش میوه میدم

همه میوه هارو هم تا حالا دادم بهش

صبحونه هر چی بدم کنارش آب میوه میدم حتما
نیکا هم لب به میوه نمیزنه (نه که حالا به غذا میزنه :))) ) حالا منم این ورش رنده شده رو امتحان کنم شاید فرجی شد ....

کلا نیکا خیلی عجیبه یه چند باری شیر پاستوریزه ریختم تو شیشه دادم خورد در حد 50 60 تا ها نه که زیاد

ولی الان لب نمیزنه اصلا بگیر نگیر داره این بچه ....

کلا هم غذاش رو به کم شدن میره تا چند وقت پیش کته رو ناهار و شام با بد بختی تا 9 ق م میخورد ولی الان 5تا بیشتر نمیخوره

اخه 5ق یعنی چی میشه یه ق غذا خورری تقریبا اااااا

زاهده تو دیگه از غذا نخوردن بگی من یکی که باید برم خودمو بکشم هههههههههه

من از همین تریبون رسما اعلام میکنم به همه ی مامانایی که بچه هاشون خوب میخورن بی نهایت حسودی میکنم ...

چشمم کف پاشون
من چشمم شور نیست ولی شما اسپند و دود کنید
سولماز از دست تو....

نیکا که خدا رو شکر وزن گیزیش بد نیست که ....پس من چی بگم

صدف جون من دقیقا مشکل تو رو دارم ...شوهر منم فقط برنج ابکش...

منم همچنان غذای سامو سوا میپزم آخه انگار بهتر میخوره اینطوری

بچه ها دکتر ناطقی به من گفت اکر آبمیوه بهش میدی از 100 سیسی بیشتر نشه...شیرم فقط هر دفعه 90 سیسی

که جلوی اشتهاشو نگیره....رو میوه اصلا تاکید نکرد گفت هر چی و هر چقدر که میلش کشید
2810