2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
سپیده جون دکتر به من گفت غذا رو میشه 24 الی 48 ساعت در یخچال نگه داشت من سوپ که درست می کنم یه وعده همون روز میدم یه وعده هم نگه میدارم واسه فرداش بقیه اش رو هم نمک و آبلیمو میزنم خودم میخورم آخه هر چقدرم که کم مواد میریزم بازم زیاد میشه
من چند دقیقه آخر پخت سوپ جعفری ساطوری شده هم اضافه می کنم موقعی هم که می خوام بدم بخوره یه کم آب لیمو ترش و روغن زیتون اضافه می کنم
من الان یک هفته میشه که دارم به مطهره سوپ میدم که شامل: مرغ+ برنج+ سیب زمینی+ هویج+ جعفری از فردا هم می خوام عدس اضافه کنم و چند روز بعدشم ماش
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپیده من تازه از فردا میخوام سوپ بدم که میشه هفته سوم ماه 5

هاله فقط پوره سیب زمینی و هویج فعلا میتونی بدی کلم بروکلی سنگینه هاااااااااا
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
من بادام رو 5 دقیقه داخل اب جوش میندازم بعد پوست میکنم اسیاب میکنم بعد با یک استکان اب جوش داخل مخلوط کن میریزم2 دقیقه حسابی مخلوط بشه بعد به جای اب با ارد برنج و شکر 10 دقیقه تا 15 دقیقه میگذارم بپزه بعد از صافی رد میکنم میدم بردیا بخوره
شادی اگه بادومت انقدر نرم و پودر شده که گلوی نی نی را اذیت نمیکنه خودشو بریز اگه نه شیرشو بریز
من چون با الک رنده اش میکنم خیلی نرم میشه

شیر برنج میدم به شایلی
برنجو میزارم با آب خوب بپزه
آخر سر شیر خشکی که توی آّب حل کردم بهش اضافه میکنم
با نبات که سردیش نکنه
من واسه حریره بادوم همون بادومو آسیاب می کنم و میریزم چون هم دکتر دخملم این دستورو داده و هم یه کتاب دارم که دکتر مرندی با یه سری از دکترا نوشتن و توی اون کتابم نوشته که بادومو 4-5 ساعت تو آب جوشیده بزاریم خیس بخوره و بعد آسیابش کنیم

من الان صبحها حریره بادوم میدم، ظهرا سوپ میدم که سیب زمینی، هویج، عدس، ماش، گوشت یا مرغ، برنج، جعفری و یه کم لیمو ترش تازه میریزم و عصرا هم پوره سیب زمینی یا هویج یا کدو حلوایی میدم
میان وعده هم 2 خرما میدم البته خرما رو از امروز شروع کردم
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
مبین 6ماه و16 روز....
سلام برنامه غذایی مبین این هفته
صبح 5قاشق سرلاک برنج.........چون اصلا دوست نداره قابل شمردنه...اونم به زور....دیگه بهش نمیدم باشه برای مسافرت!!!
ظهر یه کاسه سوپ....هویج سیب زمینی برنج ورمیشل ماهیچه عدس.....ماش رو امروز اضافه کردم خیلی خوشش اومد...چندقطره ابلیموی تازه...کره
سوپ بدون میکس شدن اینقدر میذارم با اب ماهیچه بپزه که له میشه و یکمی با پشت قاشق نرمش میکنم
عصر حریر بادوم....
شب پوره سیب زمینی و هویج با هم......اگه نخورد دوباره سوپ
میان وعده یک سوم موز....که تاحالا هیچ حساسیتی نداشته بهش
اب هم میدم....
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
رفتارهای تغذیه ای مناسب برای کودکان 6 تا 9 ماه

کودک در سنین 6 تا 9 ماهگی دوست دارد از بزرگترها تقلید کند بنابراین هنگام غذا دادن به کودک شما هم همراه او دهانتان را باز کنید واین کار را چندین بار تکرار کنید . نام هر ماده غذایی را که به اومی دهید مخصوصا اگر جدید باشد چندین بار تکرار کنید . تا کودک علاوه بر طعم غذا با نام آن هم آشنا شود .

بعضی شیرخواران بطور موقت ممکن است موادی را که جامد وغلیظ تر از شیرمادر است قبول نکنند بهتر است بتدریج بر غلظت مواد غذایی بیا فزاییم . برای اینکه کودک بهتر غذا بخورد در صورت امکان کودک دیگری را که با اشتها غذا می خورد در مقابل کودک خود بنشانید ویا خودتان با اشتها ولذت غذا بخورید تا او یاد بگیرد .

از همان اوایل با هر عکس العمل شیرخوار مثل بستن دهان بعد از خوردن یکی دو قاشق ، تف کردن ،سربرگرداندن و ریختن غذا صبورانه برخورد کرده وخونسردی خود را حفظ کنید . اصرار زیاد ویا به زور غذا دادن به هر نحوی که باشد کار درستی نیست ودر آینده موجب امتناع از خوردن غذا توسط کودک می شود .

زمانی که کودک قادر به نشستن است او را بنشانید وغذا دهید . اگر هنوز نمی تواند کاملا" بنشیند هنگام غذادادن اورا در بغل بگیرید . هیچ وقت در حال دراز کشیدن به کودک غذا ندهید .

هنکام غذا دادن به کودک 9-6 ماهه خود توجه داشته باشید رفتارهایی مانند ریختن غذا روی زمین ویا به صورت ودست ، وارونه کردن ظرف غذا همه جزئی از تکامل کودک محسوب می شود . با این رفتارهای کودک مبارزه نکنید زیرا تنها نتیجه آن بد غذایی کودک وبیزاری او از غذا خوردن در هنگام بزرگسالی است ..

در هنگام غذا دادن به کودک خود با صدای آرام با او صحبت کنید خصوص حرفهایی بزنید که اورا به خوردن غذا ترغیب کند ولی توجه داشته باشید که با زیاد حرف زدن توجه او را از غذا خوردن منحرف نکنید

به علائق غذایی کودک 9- 6 ماهه خود احترام بگذارید اجازه دهید که هر قدر که میل دارد وبا هر سرعتی که می خواهد ، غذا بخورد . سعی نکنید قاشق را تند تند در دهان او ببرید . بستن لبها ویا برگردانیدن سرنشانه غذا نخواستن است بنابراین در این زمان غذا دادن را قطع کنید وبعد از چند لحظه توقف دوباره به غذا دادن ادامه دهید .