2777
2789
عنوان

من فردا کنکور دارم ولی هیچی هیچی نخوندم ..خواهشاااا بیاید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 27 پست
پس فرداس کنکورت 😶

ساعتو ببین...امروز ۲۹ هست..کنکور انسانی ۳۰ اُم هس

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکم زود شوهر نکردی؟

اره😯😪

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧
اره😯😪

من شب قبل کنکور نتونستم بخوابم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

انسانی پنج شنبش😓😓😓😓😓😓

منم

مال منکه ستل سوممه

پیام نور چقد شد ترمی؟چی ثبت نام کردی؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بابا عزیزم نمیخام توهین کنم به رشته ها ولی بخدا اگه تو انسانی فرهنگیان قبول شدید برین وگرنه برین یه هنری یاد بگیرید الان که نگا میکنم به زمان کنکورم میگم چقد الکی غصه میخوردم بخدا کنکور ۲ بار بدی قشنگ پیر میشی

تمام رشته های انسانی رو که پیام نور و ازادش دارن 

حتی گاها دولتی ها ولی با شهریه

همشاااا همششش 

تاپ ترین رشته هاشم بدون کنکوره ناراحت چی این شما؟

فعلا چیز خاصی به ذهنم‌نمیرسه  
انسانی پنج شنبش😓😓😓😓😓😓 منم مال منکه ستل سوممه پیام نور چقد شد ترمی؟چی ثبت نام کردی؟

علوم تربیتی

علوم تربیتی

دوتاسوال پرسیدما.چقد شد ترمی؟؟

من علاقه ای به فرهنگیان ندارم

ولی نمیتونم خوب کنکوربدم

باردارم و حالت تهوو بد.

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
دوتاسوال پرسیدما.چقد شد ترمی؟؟ من علاقه ای به فرهنگیان ندارم ولی نمیتونم خوب کنکوربدم باردارم و ح ...

نمیدوتم عزیزم