2777
2789
عنوان

قابل توجه خانم آزاده ن

| مشاهده متن کامل بحث + 8589 بازدید | 148 پست
سندرا گلی جان دست رو دلم نذار که خونه خواهر!
پریشب ساعت ١٠ شب ١ گیگ خریدم ازشون امروز ساعت ٢ ظهر تموم شد! حالا نه فیلمی دان کردم نه عکسی آپ! فقط پیج باز کردم باهاش. مگه میشه یه گیگ در عرض ١٤ ساعت فقط برای پیج باز کردن یک گیگ مصرف شه؟؟؟ الانم با اینترنت خط موبایلم آنلاینم. مودمشونو آتیش میزنم که هم خیال خودمو راحت کنم هم باز اعصاب خودمو!! شده از مخابرات اینترنت بگیرم دیگه پول تو کیسه این دزدا نمیریزم. فردا میخوام برم مخابرات. خط تلفنمون فیبر نوریه از شرکتهای خصوصی مثل شاتل نمیتونم اینترنت بگیرم. مجبورم از مخابرات بگیرم.
بال زدن پیش از موعد اصل دیوونگیه! فرقی هم نمیکنه که جوجه عقاب باشی یا جوجه کلاغ!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
خب بنده خدا اطلاعاتش ضعیفه من حاضرم شخصا بهش کمک کنم
ولی درست نیست اگه سیستم آموزشی ما ضعیفه ما هم بی سواد بمونیم
فروشگاه باران تین (بوت و نیم بوت های 2014انواع پوشاک تین ، مجلسی ، شب ، پالتو ، ساپورت ، کیف های مارک .......................................)
ادرس : http://baran-teen.tk/

2805
سلاااااااام عزیز دلم
من هستم
اما یه پسر شیطون بلای 8 ماهه دارم که داره دندون در میاره و دمار از روزگارم دراورده

اون روزایی که همیشه ان لاین بودم خونه مامانم بودم اما الان خونه خودمم و دیگه کمک ندارم
وقت ندارم تو اینه به خودم نگاه کنم چه برسه بیام نی نی سایت
سلام مامان ماهان عزیز از تبادل نظر برو رو قسمتس که به موضوع تایپیکت هست کلیک کن

بالا نوشته موضوع جدید. روی اون کلیک کنی دوتا کادر باز میشه

کادر اول موضوع تایپیکت

کادر بزرگ هرچیزی که میخوای تو صفحه اول باشه بنویس

ببخشید فضولی کردم
خدایا! لذت بندگیت را از من مگیر...
به نظرم بهتر سیستم ثبت نام سایتو تغییر بدید تا کسی مشکلی نداشته باشه ! چون احتمالا افراد دیگه اییم هستن که مشکل این چنینی دارن ...
تَنهایـــے ام را تَرجیـــح میدهـَــم ؛ به تـَن هایـــے کِه روحِشــان با دیگـَــریست
باپوزش ازاقای زاهدودوستان عزیز.یه سوال دارم بی ربط اما گفتم شایدشما بتونید کمکم کنید.من تازه عضوشدم.میخام ازیکی از فروشندگان تشکرکنم کجا باید برم.کمکم کنید
مرسی