2777
2789
عنوان

قابل توجه خانم آزاده ن

8589 بازدید | 148 پست
بعضی وقتها میبینم کاربری برای ارتباط با کاربر دیگر تاپیک میزنه . . با خودم میگم چرا میل نمیزنه یا پیغام خصوصی نمی ده؟ امروز که من هم مجبور شدم تاپیک بزنم خطاب به یک نفر دلیلش رو فهمیدم.

برخی کلا ارتباطشون یک طرفه است. میل میدهند ولی هیچ وقت میلشان را چک نمیکنند.

دلیل ایجاد این تاپیک غیر متعارف اینه:

هم وطنی به نام آزاده نظری هر روز میاد در تماس با ما پیغام میگداره و شاکی هست جرا تائید ایمیل براش نیمره.
خلاصه من هم هر چی بهشون میل میزنم که خواهر من! اول ایمیل دبلیو نزار. ایشون هم هر چی میزنه با سه تا دبلیو و نقطه ! من به ایمل با دبلیو و بدون دبلیو جواب میدهم که کاربری تان درست شده فقط میلت را بدون دبلیو چک کن ولی میل به دستش نمی رسه.

خانم نظری لطفا میل خودتان را بدون دبلیو چک کنید. تا حالا 8 تا کاربری ساخته اید ولی فعال نکرد هاید و من بی تقصیرم . . اگر مشکلت حل نمیشه تلفنتون رو در تمتاس با ما بنویسید تا تماس بگیرم و راهنمائی کنم.

البته این تاپیک برای کسانی که در نوشتن ادرس میل دقت ندارند لازم است که مورد توجه قرار گیرد.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تقصیر ما هم هست . . . . باید انقدر بخش راهنمای قوی داشته باشیم که کسی تاین مشکلو نداشته باشد

اکنون تصمیم کرفتم یک ای دی یاهو بسازم برای کمک در ساخت کاربری نی نی سایت . . . از دوشنبه . . . اینجوری کسی پشت در نمی مونه
نه mro دعوا برای چی؟

من هر وقت هم با کسی مختصر کناکتی ایجاد میشه انقدر ناراحت میشم که نگوو نپرس . . .

هدفم یاد دادنه . . کار راه انداختنه . . .
من یک رسانه را دارم اداره میکنم و تک تک کاربرها برای من مهم هستند و حیات رسانه به حضور انها بسته هست. من رشد رسانه را می خواهم و این بدست نیم اید مگر رضایت کاربران. در دنیا الان برای بدست اوردن مشتری دیگر تبلیغات نمی کنند.

می دونید بودجه اصلی کجا خرج میشه؟
خانم نهال . . سیستم اموزشی ما یک تا دو دهه از واقعیت ها عقبه. هنوز دروسی در دانشگاه ها تدریس یمشه که در واقعیت فروسده و از رده خارج شده اند.
اخه کجای سیستم اموزشی به ما این چیزا رو یاد دادن؟ هرکی هرچی بلده از تجربه و خطا یاد گرفته سیستم اموزشی ما که 000000
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
2810