2777
2789
عنوان

دختر 9 ماهم 7کیلوى بیایید کمک

48 بازدید | 13 پست
دخترم رفته تو 9 ماه خیلی بدغذاس بخاطر رفلکسش الان 7کیلوی و قد 63.تجربه دارید چی بدم رشدش خوب بشه.وزن تولد 3100 با قد 48
ستیا خانوم عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیرت رو طی دو تا چهار هفته کم کن ،غذاهای سهل الهضم رو در دفعات زیاد با اندازه کم بهش بده و تا نیم ساعت بعد از غذا نخوابونش.ویتامین هاشو به موقع بده ،سعی کن پیش از غذا فضای خونه نور کافی و جریان هوای نسبتا خنک داشته باشه و مطمئن شو که جاش تمیزه. حتما برای غذا دادن به بچه از صندلی غذای مخصوص کودک استفاده کن موقع غذا خوردن یک کاسه هم جلوی خودش بگذار که تا می تونه کثیف کاری کنه و در عین حال اعتماد بنفسش رو بالا ببر.خودت هم از ظرف دیگه ایی بهش غذا بده سعی کن راس ساعات مشخصی بهش غذا بدی و یک موسیقی شاد ورزشی هم با صدای کم براش بگذار که تهییج بشه اینکار اونو شرطی می کنه .اصلا نشون نده که نگرانی بچه ها دقیقا حس مادر رو دریافت می کنند. موقع صرف غذا باهاش با چرب زبونی یک ریز صحبت کن. حتما توی غذا هات تنوع ایجاد کن کتاب تغذیه و آشپزی برای همه کودکان کمک بسیار الهام بخش وموثریه. موفق باشی
تا پایان یکسال به وزن هنگام تولد حدود ٢٠٠درصد باید افزوده بشه ،بهتر چیزایی بهش بدی که اذیتش نکنه ،میتونی خیلی چیزا رو تو همون سوپش بریزی و میکس کنی بهش بدی ،مجبورش نکن غذا بخوره ،بذار خودش بیاد طرف غذا ،به زور نده بهش ،شرایط رو براش جذابتر کن مثلا بده اون خودش بازی بازی بخوره،کثیف کاری کردم عیب نداره بعد تو در کنارش بهش بده
اندکی صبررر سحر نزدیک است
الی پسرمنم رفلاکس داره از4ماهگی دیگه خیلی کم شیرمیخورداونم فقط توخواب.ماه های4و5و6 روی هم رفته فقط نیم کیلواضافه کردخیلی ناراحت وافسرده بودم ولی ازوقتی غذاخورشده خیلی بهترشده.اگه شیرکم میخوره وعده های غذاییشوبیشترکن من وعده های غذایی پسرموزیادکردم وزنگیریش بهترشده حداقل روزی5وعدهبش غذای کمکی بده