جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام من یک دعا نویس میشناسم استاد کار بلد .همه فن حریفه ...همسر من ۲ماه بود از خونه فرار کرده بود این دعا نویس دعا بهم دادم خودش با دست خودش برگشت ... اخلاقشم خوب شد اینو گفتم که بهتون معرفی کنم خدا خیرش بده اگه کسی مشکل داشت بهش زنگ بزنه راستی هزینه شم میگه اگه دعام جواب نداد برمیگردونم
سلام من یک هفته مونده بود عقد کنیم نامزدم پشیمون شده بود... از یک آقایی بنام حاج اقا براتی دعا گرفتم یک هفته ای برگشت و عقد کردیم شماره شو ندارم فقط آیدی تلگرام شو دارم میزارم کسی شاید بدردش خورد
سلام من و شوهرم میخواستیم طلاق بگیریم پیش خیلی ها رفتم اما نشد که نشد فقط وقتم رفت و پولم ولی یک دعانویس پیداکردم خداییش حرفه ای بود کارش،از همه جا میرن پیشش، دستش سبکه، برام انجام داد چند روز بعد شوهرم از این رو به اون شد التماس کرد به من که اشتباه کردم و هرکار بخوای میکنم و... من که مشکلم حل شد منم آیدی تلگرام شو میزارم اگه کسی خواست بهش پیام بده منتها باید باهاش کنار بیاین کارتونو راه میندازه