2777
2789
عنوان

دعانویس خوب مشهد کسی سراغ داره؟خواهشا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 30807 بازدید | 182 پست
گلم شمارش بمنم بده

سلام دوست من ، اینم شماره دعا نویس سید افغانی در مشهد ، انتهای پنج تن  شهید قربانی ۱۷،، بازم زنگ بزنین  بپرسین ادرسشو ، وبرا راه دورم دعا میده، ۰۹۱۵۵۶۰۳۰۲۷ بنام آقایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من گرگانی ام ولی مشهد یکبو رو پیدا کردم‌کارش عالیه ولی حضوریه من‌راهم دوره میشه بری برا منم‌بگی ...

من مشهدم کسی کار داره بگه انجام بدم بجاش برام صلوات بفرستین

صددرصد دعاش کردن من ی اقای دعا نویس سراغ دارم کارش حرف نداره هرچی بگه درست همون میشه فردا صب شمارشو ...

سلام میشه شمارشو برای منم بدی عزیزم لازمش دارم تاحالا هرچقد گشتم پیدا نتونستم مجازی ها هم همه کلاهبردارن....متاسفم واسشون

سلام عزیزم منم آدرسشو میخوام درخواست دادم قبول کن خیلی گرفتارم درخواستمو قبول کن لطفا آدرس میخوام😔

سلام شما رفتین؟ نتیجه گرفتین؟؟؟

انسانیت زیباترین نسخه جهان. مشاوره پروپزال و پایان نامه
صددرصد دعاش کردن من ی اقای دعا نویس سراغ دارم کارش حرف نداره هرچی بگه درست همون میشه فردا صب شمارشو ...

سلام ببخشید میشه ادرسشو به منم بدین؟خیلی لازم دارم بخدا. درخواست دوستی هم دادم میشه بگین بهم؟