2777
2789

اصلا نمیفهمم چرا بعضی ها دارن این موضوع رو عادی برات جلوه میدن پس تویی که خورد شدی غرورت احساساتت چی پس خیانت اصلا قابل گذشت نیست و اینکه بیخال شو اون دوست داره و بزار بکنه😳😳😳یعنی چی مگه میشه اصلا؟عزیزم اونه که باید دو دستی شمارو بچسبه نه تو شوهر همچین تحفه ای ام نیست و این موضوع اصلا عادی نیست بعضی ها خیلی مشاوره های غلط میدن شاید ادم فرصت بده اما نمیشه دید و چشم پوشی کرد زن مقامش خیلی ارزشمند تر و والا تره

عاشقتم بابا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم واقعا درک نمیکنم یعنی چی آدم ببینه شوهرش راحت با زن های دیگه چت کنه بعد آدم بره با محبت با شوهرش رفتار کنه...مگه ماها آدم نیستیم ....من که اصلا نمیتونم تحمل کنم...آدم عیب نداره هر چه گذشتش بوده به خودش مربوطه چون ما اون موقع نبودیم و اینو میشه حل کرد ولی اینکه تو زندگی اینکارو کنن واقعا غیر قابل بخششه

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
اصلا نمیفهمم چرا بعضی ها دارن این موضوع رو عادی برات جلوه میدن پس تویی که خورد شدی غرورت احساساتت چی ...

اره عزیرم دقیقا میفهمم چی میگی من ادمی ام ک سخت میتونم خیانت رو تحمل کنم هیچوقت نمیبخشمش ...فعلا دارم زندگی میکنم فقط امیدوارم یکبار دیگ ازش چیزی نبینم چون واکنش خوبی نشون نمیدم دفعه بعد صددرصد اقدامم برای طلاق

یه عذاب وجدانی دارم،چون داشت بخاطر من مشاوره میومد،عجله کردم و طی یک دعوا آبروشو بردم... شاید درست ...

الان جداشدین ؟در چ حاله؟ابراز پشیمونی هم میکنه یا ن

وای بچه ها بخداقسم یکی ازدوستای خودم چن وقت پیش باهاش میحرفیدم گریه میکرد میگفت شوهراولم خیانت کرد طلاق گرفتم حالا دومی هم بهش خیانت کرده زن زیباییه مهربونه شوهررفته با ی زن مث گه رفیق شده

چطوری دوس شدی عزیزم؟فقط چت

همسایمونه😔البته مجرده و از خیلی وقت پیش پیشنهاد میداد.

آخرش بخاطر خشم و عصبانیتی که از شوهرم دارم نرم شدم.

😔

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
همسایمونه😔البته مجرده و از خیلی وقت پیش پیشنهاد میداد. آخرش بخاطر خشم و عصبانیتی که از شوهرم دارم ...

برا اونطور مردا این کافیه.برا مردی ک خیانت میکنه به زنش محبت نمیکنه زنم دنبال محبت میگرده

خدایا یاورم باش☝☝☝
برا اونطور مردا این کافیه.برا مردی ک خیانت میکنه به زنش محبت نمیکنه زنم دنبال محبت میگرده

من اصلا بخاطر خیانت به شوهرم ناراحت نیستم.

اون حقشه.ولی ته دلم ناراحتم عذاب وجدان گناهشو دارم.

ولی بخدا اگه بدونی شوهرم چه ظلمایی در حقم کرده.

بهم میگع ازم انتظار محبت نداشته باش من همینم.

من بوست نمیکنم بغلت نمیکنم

تازگیا دیگع پولم نمیدع میگه مگه تو زنی که پولم بدم بهت

میگه ماهی یبارم س ک س میکنیم چون تو جنبه نداری😐

کلا منو نادید میگیره.

میگم مهریمو بده جداشیم میگه مگه تو زنی که مهریه هم میخای.

دو دونگ خونه به اسمم کرده هی میگه برش گردون زود باش.

خونه هم قولنامه س خیلی راحت میتونه پول بده از دستم دربیاره

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
من اصلا بخاطر خیانت به شوهرم ناراحت نیستم. اون حقشه.ولی ته دلم ناراحتم عذاب وجدان گناهشو دارم. ولی ...

بچه ام داری عزیزم؟شوهر منم اصلا محبت بلد نیس میگه من همینم.با اینایی که تو گفتی من بودم طلاق گرفته بودم.اصلا خونه رو هم ب نامش نزن

خدایا یاورم باش☝☝☝
بچه ام داری عزیزم؟شوهر منم اصلا محبت بلد نیس میگه من همینم.با اینایی که تو گفتی من بودم طلاق گرفته ب ...

اره دارم دخترم۴سالشه.

خب طلاق گرفتنم باید با اصول باشع.اگه بچه نداشتم خیلی وقت پیشمیرفتم.ولی با بچه باید حق و حقوقمو بده که برم.نمیتونم خودمو آواره کنم.

بیشتر وقتی عصبانی شدم که فکر میکردم شوهر من کلا سرده وقتی صحبتاشو با اون زن شنیدم فهمیدم بامن بازی کرده.

وگرنه انقدرام دیگه دیوونه نشده بودم

اره دارم دخترم۴سالشه. خب طلاق گرفتنم باید با اصول باشع.اگه بچه نداشتم خیلی وقت پیشمیرفتم.ولی با بچه ...

میدونم عزیزم کاش خدا مارو از این بلاتکلیفی دربیاره

خدایا یاورم باش☝☝☝