2777
2789
عنوان

من هنوز هیچی برای نی نی نخریدم

1050 بازدید | 5 پست
من 6 ماهه هستم و هنوز هیچی نخریدم یکمی ناراحتم.چون بعد از بدنیا اومدنش مسافریم به ایران نمیتونم اونطور که میخوام براش همه وسایل رو بخرم.در ضمن منتظر مامانم هستم که بیاد پیشم بعد برم خرید .این دعوتنامه هم 1 ماهه دیگه آماده میشه.خلاصه که انشالله خدا خودش همه چیزو جفت و جور کنه.از یه طرفم بهم میگن تا قبل از 7 ماهگی باید همه وسایل رو بخرم چون ممکنه نی نی بخواد 7 ماهگی بدنیا بیاد.
خدا به خیر بگذرونه انشالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اولاً که بیخود استرس نداشته باشد ثانیاً بچه همون روز که دنیا میاد به همه سیسمونیش احتیاجی نداره نهایتاً یه سری وسایل اولیه لازمه که یه نفر می تونه در عرض یکی دو ساعت همه اش رو بخره پس دیگه جای نگرانی نیست
اصلا مگه چند درصد بچه ها 7 ماهه به دنیا میان؟ الکی خودتو نگران نکن. خرید کردن که کاری نداره. اگر آدم واردی همراهت باشه میشه همه چیزهای ضروری رو یک روزه خرید. در ضمن میتونی برای این که دلت آروم بشه بری مغازه ها رو ببینی و چیزهایی که دوست داری رو زیر سر بذاری و بعد سر صبر خرید کنی. یا یکی دو دست لباس نوزادی بخری و مثل اون روز های من هی باز کنی تماشاشون کنی :)
عمر دو بایست در این روزگار