2777
2789
عنوان

با بچه 2 و نیم.سالتون.چطوری تا میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 94 پست
من دیگه جون ندارم دخترم و شوهرم کرونا گرفتن 20 روزه تو خونه دارم ازشون مراقبت میکنم پسر دو سالم دیوو ...

دخترت چندسالشع

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه دوم رو میخواستید  یه سوال الان پسرتون رو بقل میکنید برا نی نی ضرر نداره  نمیترسید چی ...

اول دو سه ماه اول نمیخواستمش یعنی بارداریم ناخواسته بود اما الان فهمیدم چقدر خوب شد این داره میاد واقعا نمیکشیدم بذارم این بزرگ بشه دوباره خودمو اذیت کنم از نو. الان دیگه با هم بزرگ میشن و بازی میکنن بچمم خیلی بچه دوسته و سرگرم میشه با بچه ها. کم بغلش میکنم نمیتونم زیاد بلندش کنم باباش بیشتر بغلش میکنه اما وقتی خب نشستم همش بغلمه. نمیترسم اونی که داده خودش نگهش میداره من چکاره ام😉

نه نمی تونن بچه گاها از شدت سوختگی پاش گریه می کنه میگه بابایی پی پیم درد می کنه 

از این دستشویی بچه ها بگیرین،خوشگل و رنگاوارنگه

رو اون تمرین کنه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
لا مصب هر چی هم می گذره شیرین تر میشن نمیشه هم دعواشون کرد 

به خدا این اداهاش از چشمم انداختتش

تو یه وضعیتی گیر کردم که نگو هم دلم براش میسوزه هم میخام دوسش داشته باشم ولی نمیشه

دقیقا اون سری تو دست شویی نشسته میگم بابایی تو که جیش می کنی واستا پی پیت هم بیاد میگه بابا پی پی با ...

براش یه اسبابربازی چیزی بخر بعد که رفت دسشویی جیش کنه بگو اگه پی پی کردی این هدیه رو بهت میدم دوبار اینجور کنی یاد میگیره

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
نه نمی تونن بچه گاها از شدت سوختگی پاش گریه می کنه میگه بابایی پی پیم درد می کنه 

چه پرستار بی رحمی، اخرشم ک باید عوضش کنه چرا همون اول عوض نمیکنه، ب پرستارش هشدار بدین و گوش نداد عوض کنین

خب الان رشدش خوبه؟ ..من دوس دارم بی خیال شم ولی میترسم رشدش از اینی که هس بدتر شه بعدا خودمو سرزنش ک ...

اگه منظورت چاق و لاغری... پسرم لاغره. الان حدودا 14 کیلوئه. از اول لاغر بود. ولی روی نمودار نرماله. قدش هم خوبه. نگرفتم ولی همه میگن لاغریش به خاطر بلندیشه. خیلی وقتا حساسیت باعث بدتر شدن اوضاع میشه. فکر هم نکن الان غذا خوردنش اینطوریه و بزرگتر بشه خوب میشه. دختر برادرم خیلی کم اشتها بود از بچگی. البته من همه رو از چشم زن برادرم می بینم. بچه رو هرجوری بار بیاری بار میاد. پسر من به قول شوهرم دیو چپه. با همه چی مخالفه ولی این خاصیت سنشه. مثلا سفره ميندازم میگم بیا غذا بخور. میگه نمی‌خورم. شوهر و مادرشوهرم قبلا هی میگفتن بیا بخور ولی براشون روشن کردم نباید بگن. الان که میگه نمیام بخورم. میگم نخور. هیچکاری نمی کنم. خودش یه دقیقه بعدش میاد میگه غذا میخوام. دستشویی هم همینطور. اصلا اجبارش نمی کنم به غیر آخر ‌شب. اونم وقتی میگه نمیام یا بیخیالش میشم یا میگم الان خودم میرم. اینکارو که بکنم خودش زودتر میدوه.

میگم از پی پیش می ترسه 

یکی از راه هایی ک بچه ترسش از پی پیش بریزه اینه ک با هم با خنده وقتی تو شورتش پی پی کرد سریع برید پی پیشو بریزید تو دستشویی و با خنده با شعر خوندن بگید ک پی پی باید بره پیش دوستاش بگید دوستاش منتظرشن چندین بار امتحان کنید بعد از چند روز وقتی ک متوجه شدید ک پی پی داره بهش بگید ک میخوای پی پی بره پیش دوستاش کمکش کنید ولی اسرار نکنید فقط صبور باشید اگر این کارو کرد سریع بهش یه جایزه بدید مثه یه شکلات بچه ها عاشق جایزه گرفتن هستن یا خوراکی داخل مشما بزارید تو دستشویی بگید ک فرشته مهربون بهت جایزه داد ک تو دستشویی پی پی کردی و رفت پیش دوستاش خیلی صبور باشید دختر منم همینطور بود از ترسش می‌لرزید ولی درست شد اصلا نگید کثیفه  پیفه دست بزنید براش خیلی معصومن .امتحان کنید حتما نتیجه میگیرید