2777
2789
عنوان

با بچه 2 و نیم.سالتون.چطوری تا میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 94 پست

من دیگه جون ندارم دخترم و شوهرم کرونا گرفتن 20 روزه تو خونه دارم ازشون مراقبت میکنم پسر دو سالم دیوونم کرده تو این بیست روز دیگه هیچی واسم مهم نیست همین الان رژ گونمو زد رو سرامیک شکست پاهاشو گذاشت رو گرد رژگونه فرار کرد تمام فرشای کرم رنگو قرمز کرده 

پسر من دو سالشه نمیدونم با دوسال و نیم چقدر فرق میکنه یه مقدار اوضاع سخته اما تصمیم گرفتم تا سه سالگ ...

بچه دوم رو میخواستید 

یه سوال الان پسرتون رو بقل میکنید برا نی نی ضرر نداره 

نمیترسید چیزیش بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صب تا شب یه لقمه غذا ندیم.بهش اخ نمیگه ... خیلی لجبازه امکان نداره غذا بخاد ازمون حتی اگه گشنش باشه

غذا رو به زور نده بهش! عوضش وقتایی که داره بازی میکنه یا کارتون میبینه آجیل و میوه خشک بهش بده ۱۰۰٪ میخوره

بچه ها وقتی سرشون گرمه خوراکی رو خوب میگیرن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

پسرم 2 سال و ده ماهشه... زیاد بکن نکن باهاش نمیکنم که لجبازی کنه. کار اشتباه بکنه به جای اینکه داد و بیداد کنم که کارش اشتباهه کار درستو بهش میگم. به قول روان‌شناس‌ها ما فقط به بچه ها میگیم نکن. خب نکنه چیکار کنه؟ باید بگیم چیکار کن. 

غذا هم وقتی خودت بیخیال بشی اونم خوب میشه. من قبلا خیلی حرص میخوردم. از وقتی بهم گفتن و بیخیال شدم خوب شد.

خداروشکر پسر من تو بیرون رفتن اصلا اذیت نمی کنه. شیطنتش تو خونه زیاده ولی بیرون نه. 

پسر دوسالم غذا نمیخوره فقط بعضی روزا یکمممم بهتره، دستشویی تازه از پوشک گرفتمش خداروشکر فعلا ک راضیم ...

ولی من تنها راحتر باهاش کنار میام.تا شوهرم میاد یا جایی میریم دیگه اخلاقش عوض میشه

نشد خیلی سعی کردیم

کم کم باز بچه ها شما مامان داره پسر بیداره  من جیش رو خودش میگه میره ولی از پی پیش می ترسه تو شورتش می کنه دیوانه شدم دیگه چندین ساعت تو مدفوع خودش می مونه 

پسرم 2 سال و ده ماهشه... زیاد بکن نکن باهاش نمیکنم که لجبازی کنه. کار اشتباه بکنه به جای اینکه داد و ...

خب الان رشدش خوبه؟ ..من دوس دارم بی خیال شم ولی میترسم رشدش از اینی که هس بدتر شه بعدا خودمو سرزنش کنم که چرا تلاش نکردم

پسرم از ماه سوم پی پی میکرد دستشویی میشستمش، یکسال و هفت ماه داشت دیگه پی پی میکرد یا پی پی داشت میرفت پشت در دستشویی، یکسال نه ماهگی خاستم از پوشک بگیرمش ک عمل داشتم نشد چندروز دیگه تولد دوسالگیشه سه تاصبح تا ظهر پوشک نبود عصرا خونه نبودیم پوشک بود از روز سوم منم یادم میرف خودش میگف جیش و جیشش رو نگه میداشت، بنظرم بردنشون ب دستشویی خیلی تاثیر داره تو از پوشک گرفتن