بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه دوم رو میخواستید یه سوال الان پسرتون رو بقل میکنید برا نی نی ضرر نداره نمیترسید چی ...
اول دو سه ماه اول نمیخواستمش یعنی بارداریم ناخواسته بود اما الان فهمیدم چقدر خوب شد این داره میاد واقعا نمیکشیدم بذارم این بزرگ بشه دوباره خودمو اذیت کنم از نو. الان دیگه با هم بزرگ میشن و بازی میکنن بچمم خیلی بچه دوسته و سرگرم میشه با بچه ها. کم بغلش میکنم نمیتونم زیاد بلندش کنم باباش بیشتر بغلش میکنه اما وقتی خب نشستم همش بغلمه. نمیترسم اونی که داده خودش نگهش میداره من چکاره ام😉
خب الان رشدش خوبه؟ ..من دوس دارم بی خیال شم ولی میترسم رشدش از اینی که هس بدتر شه بعدا خودمو سرزنش ک ...
اگه منظورت چاق و لاغری... پسرم لاغره. الان حدودا 14 کیلوئه. از اول لاغر بود. ولی روی نمودار نرماله. قدش هم خوبه. نگرفتم ولی همه میگن لاغریش به خاطر بلندیشه. خیلی وقتا حساسیت باعث بدتر شدن اوضاع میشه. فکر هم نکن الان غذا خوردنش اینطوریه و بزرگتر بشه خوب میشه. دختر برادرم خیلی کم اشتها بود از بچگی. البته من همه رو از چشم زن برادرم می بینم. بچه رو هرجوری بار بیاری بار میاد. پسر من به قول شوهرم دیو چپه. با همه چی مخالفه ولی این خاصیت سنشه. مثلا سفره ميندازم میگم بیا غذا بخور. میگه نمیخورم. شوهر و مادرشوهرم قبلا هی میگفتن بیا بخور ولی براشون روشن کردم نباید بگن. الان که میگه نمیام بخورم. میگم نخور. هیچکاری نمی کنم. خودش یه دقیقه بعدش میاد میگه غذا میخوام. دستشویی هم همینطور. اصلا اجبارش نمی کنم به غیر آخر شب. اونم وقتی میگه نمیام یا بیخیالش میشم یا میگم الان خودم میرم. اینکارو که بکنم خودش زودتر میدوه.
یکی از راه هایی ک بچه ترسش از پی پیش بریزه اینه ک با هم با خنده وقتی تو شورتش پی پی کرد سریع برید پی پیشو بریزید تو دستشویی و با خنده با شعر خوندن بگید ک پی پی باید بره پیش دوستاش بگید دوستاش منتظرشن چندین بار امتحان کنید بعد از چند روز وقتی ک متوجه شدید ک پی پی داره بهش بگید ک میخوای پی پی بره پیش دوستاش کمکش کنید ولی اسرار نکنید فقط صبور باشید اگر این کارو کرد سریع بهش یه جایزه بدید مثه یه شکلات بچه ها عاشق جایزه گرفتن هستن یا خوراکی داخل مشما بزارید تو دستشویی بگید ک فرشته مهربون بهت جایزه داد ک تو دستشویی پی پی کردی و رفت پیش دوستاش خیلی صبور باشید دختر منم همینطور بود از ترسش میلرزید ولی درست شد اصلا نگید کثیفه پیفه دست بزنید براش خیلی معصومن .امتحان کنید حتما نتیجه میگیرید