2777
2789
عنوان

با بچه 2 و نیم.سالتون.چطوری تا میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 94 پست

والا امروز یه بچه دیدم تو خیابون شاید8 سالش میشد داشت گریه میکرد برا شیرینی اصلا شاخ درآوردم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازگیا یک سینی بزرگ میزارم وسط اتاقش دوتا ظرف هم یه ذره آب میکنم با یه قاشق ویک دستمال کاغدی و ما ...

صب تا شب یه لقمه غذا ندیم.بهش اخ نمیگه ... خیلی لجبازه امکان نداره غذا بخاد ازمون حتی اگه گشنش باشه

پسر من دو سالشه نمیدونم با دوسال و نیم چقدر فرق میکنه یه مقدار اوضاع سخته اما تصمیم گرفتم تا سه سالگی از پوشک نگیرمش با این همه شیطونیش نمیکشم. یکی دیگه هم تازه تو راه دارم بد تر از همه اینا اینه که خیییلی دردریه یعنی من بیرون خیلی راحت تر از تو خونه ام چون بیرون میره چهار تا ماشین میبینه خوش میگذره بهش ساکته

من پسرم شب ها میاره عکس مادرش رو میزاره وسطمون می خواب صبح که بلند میشه اول مامانی رو ناز می کنه بعد ...

میشه یه توضیح بدی هم میگی پسرم هم مامانش🤔

اینقد خوشم میاد از اونایی ک از من بدشون میاد😉😁

پسر دوسالم غذا نمیخوره فقط بعضی روزا یکمممم بهتره، دستشویی تازه از پوشک گرفتمش خداروشکر فعلا ک راضیم، تنهاباشه بی نهایت غر میزنه و باید همش باهاش بازی کنم ولی خونه مامانم ک شلوغه کاری بهمون نداره