2777
2789
عنوان

با بچه 2 و نیم.سالتون.چطوری تا میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 94 پست
حالا اون سری معذرت می خوام آنقدر به به باس.ن پسرم ضربه زده بچه دوساله مه یاد بگیره پی پیش بیاد بچه م ...

این اسیب ها غیر قابل جبرانه،،باعث اضطراب و افسردگی و خجالت در سنین بالاتر میشه،،خودتون رو محکم بگیرید،اجازه ندید هیچکس با بچه اینجوری رفتار کنه

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃
این اسیب ها غیر قابل جبرانه،،باعث اضطراب و افسردگی و خجالت در سنین بالاتر میشه،،خودتون رو محکم بگیری ...

آخر ماه عذرش رو خواستم الهی بمیرم واسه بچم می گفت بابایی خاله رو دعوا نکنی دیگه اون وقتی دیگه من رو دوست نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخر ماه عذرش رو خواستم الهی بمیرم واسه بچم می گفت بابایی خاله رو دعوا نکنی دیگه اون وقتی دیگه من رو ...

واقعا ناراحت شدم،،انشا...  خدا بهتون کمک کنه

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃
من پسرم شب ها میاره عکس مادرش رو میزاره وسطمون می خواب صبح که بلند میشه اول مامانی رو ناز می کنه بعد ...

الهی بمیرم واسه دل کوچیکش.تروخدا بیشتر باهاش راه بیاین .خیلی سخته احساس کمبود میکنه بچه.

خانوم من الان از بچه بدترم 

خودتون ک باید بکمک مشاور ایشالا بتونین دوره سوگ رو رد کنین ولی بچه خیلی معصوم و حساسه.نمیتونه و بلد نیس احساساتشو بیان کنه تا آروم بشه.خیلی هواشو داشته باشین تا کم کم شاید یه سال طول بکشه یادش بره

پسر دوسالم غذا نمیخوره فقط بعضی روزا یکمممم بهتره، دستشویی تازه از پوشک گرفتمش خداروشکر فعلا ک راضیم ...

منم‌پسرم تازه یک هفته است ک دوسالش شده شما چطوری شروع کردین ازپوشک گرفتن رو؟من پسرم زیاد حرف نمیزنه‌ مامانوبابا بلده بگه ولی صدامون نمیکنه.خیلی دو دلم‌ازپوشک بگیرمش .چون هرچی ک بگم چ فارسی چ زبان‌المانی کاملا متوجه‌میشه‌و انجام‌هم میده اگه کاری ازش بخوام واسه همین فکرکنم امادگی داشته‌باشه ازپوشک بگیرمش جون‌همه چی میفهمه‌  ولی تنبله واسه حرف زدن.توالتمون هم فرنگیه نمیدونم چطور شر و ع کنم .اگه تجربه ای دارین میشه بهم بگین

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اجیل اخه کافیه مگه اگه اجیل بخوره دیگه تا شب لب به چیزی نمیزنه

حداقل مواد لازم به بدنش میرسه

غذا نخوره اونم نخوره بدتره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
منم‌پسرم تازه یک هفته است ک دوسالش شده شما چطوری شروع کردین ازپوشک گرفتن رو؟من پسرم زیاد حرف نمیزنه‌ ...

عزیزم پسرم از قبل اینکه درست اموزشش بدم خودش یوقتی پی پی شو میگفت ولی جیشش رو نه، چون همش میبردمش دستشویی میشستمش حس میکنم برااین قبل اموزش خبر میکرد، دیگه وقتی پوشکش نکردم اولش توالت کوچیک پلاستیکی هست برا بچه ها ازونا براش گذاشتم اصلا یک بار روش ننشست، دوباره خودم میگرفتمش بالای سنگ توالت بدش میومد یا میذاشتمش رو توالت فرنگی همینطور بود دیگه بدش اومده بود تا میگفتم بریم دستشویی گریه میشد چندروز گذاشتم بگذره ک اینا یادش بره انگاراین روش هارو دوس نداش، بعد چندروز کنار سنگ توالت گذاشمش راحت جیش کرد منم براش دست زدم گفتم افرین تشویقش کردم خودش هم مبخندید، هرچند دقیقه ای میبردمش دستشویی، روز اول خودشم همش میخواست بره دستشویی ولی درصورتی دستشویی نداشت، یا اگه یادم میرفت ببرمش جیش میکرد تو شلوارش، دیگه از روز سوم خودش خبر کرد، الانم بیرون میرم پوشکش میکنم ولی جیش داشته باشه میگه جیش، صبح زود ک بیدر میشن خیلی جیش دارن سریع برش دار ببرش دستشویی حتما جیش میکنه، ولی بعید میدونم پسرشما هم روی توالت فرنگی بشینه بنظرم بچه پایین رو پاش بشینه راحتره نمیترسه، هرچند دقیقه یبارم باید ببرینش تا خودش یادش بمونه ک جیشش رو بگه، پسرم روز سوم دیگه میگفتم جیش داری اگه نداشت مبگف نه، ولی روز اول میگفتم جیش داری اگ جیش نداش باز میگف دارم میبردمش میدیدم نداره، درضمن روز اولم همش میخواست بره دستشویی اب بازی کنه ولی بعد دوسه روز دیگه کاری ب شیراب نداشت، یکم صبوری کنین بازیاشو بکنه دیگه براش تکراری میشه از سرش میره، فقط جیش کرد تشویق یادتون نره، خودتون هم مبخوایین برین دستشویی بگین جیش دارم ک اونم یاد بگیره، فقط دوسه روز اول کمی سخته

منم‌پسرم تازه یک هفته است ک دوسالش شده شما چطوری شروع کردین ازپوشک گرفتن رو؟من پسرم زیاد حرف نمیزنه‌ ...

راجب کم صحبت کردن شاید چون دوزبانه هست براش سخته اشکال نداره بچه خاهرمنم تا دوسال و نیم ب حرف نیومد، فقط سعی کنین بیشتر باهاش حرف بزنین، بچها کلماتی ک زیاد تکرار میشن رو یاد میگیرن مثلا پسرم هی اسباب بازیاش ک برمیداشت میگفتم باتری داره یا نداره الان کلمه باتری بلده، صدای حیونارو باهاش کارکنین ک مثلا گاوه چی میگه، پیشی چی میگه، پسرم از دوسه ماه پیش صداشون رو میگه و از توی کتابش تا مثلا میاد رو عکس گربه میگه میو میو، رو هرحیونی میره صداشونو میگه، تو خونه یا بیرون هم نشونی بدین ب وسایل بگین نگاه کن مبل یخچال درخت برگ گل، میتونین رنگشون هم بگین، من رنگارو از رو توپای کوچیک و حلقه هاش بهش میگم ولی هنوز یاد نگرفته فقط یه آبی افتاده سر زبونش، بس ک نشونی دادم به اشیا ک بلد شه الان خودش نشونی میده به در و دیوار میخواد یچی بگه

یه کانال تلگرام هم بهتون معرفی میکنم ک راجب از پوشک گرفتن هم توش گفته من البته قبلا گوشش دادم ولی تمام مواردشو یادم رفته و چون ب مشکل نخوردم‌ دیگه ویس رو گوش ندادم، واینکه مشاوره رایگان میده، هرمشکلی داشتین اگ توی کانالشون ندیدین سوال بفرستین براشون جوابتون میدن شاید باتاخیر دوسه روز ولی حتما جواب میدن، خانم دکتر شعرا هستن

@reihanehbeheshti