خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام فدات سمیه عزیز به یادتون هستم و جیگراا رو تو اینستا دنبال میکنم
امیدوارم همیشه شاد باشید همتون
یکسالگی بچه ها هم نزدیکه آمیتیس ۹ روز دیگه یک سالش میشه به امید خداا چقددد زوددد گذشت
باورت نمیشه سمیه اینقد درگیرم با بچه و مدرسه ...اصن یه وضی
اگه هنوزم امکان ورود به جمعتون دارم یکی ادم کنه بیام یه سر ببینمتون
سلام بی معرفت ترین دوستای من کسایی ک اصلا از من حرفی نزدن و حالمو جویا نشدن تو این مدت حتی ی بار باز ب گروه اومدمو باز با بی احترامی کامل و غیر محترمانه گروه رو لفت دادن و گروه جدید تشکیل دادن ...
دختر منم فردا یکم اسفند یک ساله میشه هانا جونم فردا با قدم های نازش راه زندگی منم رو تغییر داد..