خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از اون عوضي ها نگم كه دلم خون شده ديكه ميخوام كاراي طلاق رو انجام بدم ديكه كشش ندارم تا حالا هيچي از مشكلاتم به خانواده ام نگفتم ميخوام امروز بگم بهشون تا بيان كمكم كنن طلاق بگيرم
به راهنمايي نياز دارم خيلي اصلا اين همه بديا رو نميدونم چه جوري بنويسم حتي دستم نميره يه تاپيك بزنم شايد نظرات بقيه كمكم كنه حتي كشش نوشتن اينا رو هم ندارم اصلا مغزم توقف كرده منگ شدم اصلا نميدونم چيكار كنم يا چه اتفاقي افتاده
خوبین ؟ ایشالا هم خودتون و هم بچه ها خوب باشن چیزی تا یک سالگی فینقیلا نمونده ...چقد زود گذشت
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏